Satıştan çok kendi imalatımda da kullanacağımı düşünerek tasarladığım bir makineydi Sefa ustam . yani tam bir ağır hizmet aracı

tüm ihtiyacımıda aksaksız karşılıyor . Motoru başka bir makine için daha önce aldığım ama kullanmadığım 3 HP - 2,2 KW Gamak motor kullandım
parçaları da işimle ilgili siparişlerimle birlikte arada kestirip tamamladım ve maliyet hesabı yapmadım doğrusu .
İmalatı için yeterli imkanı olan arkadaşlara severek yardımcı olacağımı söylemiştim , bu imkanı olmayanlar için de , çıkacak fiyatı uygun bulmaları halinde üretimini de ben yaptırıp aynı makineyi teslim edebilirim . Bu konuda malzemede ve yaptıracağım işçilikte pazarlık gücü verip fiyatı düşürebilecek olan ise yalnızca sayı .
- Fiyatı uygun olursa ben almayı düşünürüm .. diyecek arkadaşların sayısına göre adet bildirip pazarlığı yapar ve kesinleşen fiyatı buradan bildiririm .
toplu imalat yaptırıp aynı model ve kalitedeki makineleri kullandığımızda da hem yedek parça yada arıza halinde müdahale kısa sürede kolay hallolur , hem de daha önemlisi makineleri kullanan arkadaşlardan birinin düşünüp , uyguladığı işi kolaylaştıran , hızlandıran , yada kalitesini yükselten ilave bir parça , yada farklı bir uygulamayı haberleşip aynı anda hepimiz kolayca uygulayabiliriz .
Şimdi uygulamayı başlatıp soralım mı ? .

Kimler var .