Eline sağlık, hepsi güzel görünüyor . Çelik tipi, kalınlık vs. tipi bilgiler verebilir misin? Bir de üstü gravürlü bir profil var sanırım ilk resimde, onun hikayesi nedir, desenleri görebilir miyiz?Bu arada biraz iş yükünü abartmışsın gibi geldi
hocam, bu parçaların zımparasını ve taşlama açısını hangi makinalarla yaptın? elle demeyeceksindir umarım, o zaman kendimi çok kötü ve tembel hissederim
Çok güzel bir tasarım, gerçekten işini rahatlıkla görecek gibi görünüyor. İki konu merakımı celbetti, motor taşlama motoru mu, beygir gücü nedir? Bantı nasıl çıkarıp takıyorsun?
Alıntı yapılan: emrekipmen - 18 Mayıs 2010, 10:46:36Çok güzel bir tasarım, gerçekten işini rahatlıkla görecek gibi görünüyor. İki konu merakımı celbetti, motor taşlama motoru mu, beygir gücü nedir? Bantı nasıl çıkarıp takıyorsun?Emre Bey 2.2 kw gücünde 2.700 devirlik trifaze bir taşlama motorudur.Bantı üst kasnak iç içe geçmiş iki profilden olusmakta bu profilde yay yardımıyla esneklik kazandırdım.Videosunu göndericegim orda daha net görürsünüz.