osmancım eline sağlık gayet güzel olmuş bu testere lamaları hss midir ?birde bana gönderdiğin parçalar bu ağaçtanmı
çok güzel olmuş gerçekten de
Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Namlunun şu "yarı bitmiş" hali mi desem, o hallerini çok beğeniyorum.Fakat namlu o şekilde eskimiş, örselenmiş, yıllanmış dururken, perçinlerin ve sapın pırıl pırıl olmaması daha mı iyi olurdu sizce?Saygılarımla
çok güzel bir işçilik, bravo, her haliyle 10 numara bir çalışma... bu ahşaptan nasıl "biraz da olsa" tedarik edebilirim....
Eline sağlık Osman abi, Burak abiye katılıyorum ilk gördüğümde Emre ustanın bıçağı gibi geliyor. Saygılar...
osman abi vallaha büyüksün o kadar diyorum
Gerek kesici kısımdaki gerekese saptaki işlemler gerçek bir ustalık işi. Osman bence şimdiye kadar yaptığın en güzel iş bu oldu. Üstelik her bir detayı birbiriyle uyumlu olmuş bunu yakalamak kolay değil her zaman. Sonuçta çok muhteşem bir işe imza atmışsın ellerin kolların dert görmesin. İmza demişken, bir imzan olsa ve bıçaklarında artık bunu kullansan nasıl olur.
Osman, Osman....bu nedir yahu, resmen her hafta bir bıçak, çıta yükseldikçe yükseliyor...sonu nereye varacak bu işin merak ediyorum..Ellerin dert görmesin arkadaşım.. nasıl yaptığını, nasıl olsa buluştuğumuzda anlatacaksın, ama bunu da yanında getir ki bakalım, inceleyelim, sevelim..keyfimiz tam olsun...
çok güzel bir bıçak olmuş eline koluna sağlık
Elinize sağlık çok güzel bir bıçak olmuş
osman bey valla çok güzel iş çıkarmışsınız eleriniz dert görmesin
Her bıçak, bir öncekinin tüm eksilerinden arınmış ve çok da kısa aralarla doğuyor Osman . Aman tahtaya vur nazar değecek maazallah Bir de küçük hatırlatma : Balçakta iki ince pim yerine tek kalın pimi tercih edersen ,balçak pirincinin delik havşasını daha sığ açıp perçini de çok küçük çekiçle ve hafif darbelerle şişirdiğinde , perçin yeri bittiğinde hemen hemen hiç belli olmuyor .
Uzunca süredir bıçak forumlarında çeşitli ustaların çeşitli bıçaklarını gördüm.Değişik bir havası var bıçağınızın,estetik olarak harika.Çok temiz ve güzel işçiliğin yanında ağız çok güzel açılmış.Ellerinize sağlık ustam.
Hem çok şık, hem çok estetik.gerçekten mükemmel bir bıçak yapmışsın eline sağlık
Alıntı yapılan: muraterkut - 14 Aralık 2011, 14:30:04çok güzel bir işçilik, bravo, her haliyle 10 numara bir çalışma... bu ahşaptan nasıl "biraz da olsa" tedarik edebilirim.... Beğendiğine sevindim. Bu ağaçtan elimde çok az kaldı . keserken iyi ölçerek kesiyorum. Elime geçerse neden olmasın.