ustadım ellerine sağlık iyi gidiyorsun
bu arada sanırım hüseyin sonunda bir edc sahibi oldu 
Teşekkürler Özgür
ellerine sağlık abi, çok beğendim bunu da... her zamanki gibi...
1-2 kabzalık pelesenk nereden nasıl buluruz? özelden bilgilendirebilirsen sevinirim:)
Teşekkür ederim Emin
İbrahim Usta'nın EDC lerinden birisini yakından görme ve kullanma şansına sahip olduğum için ele oturuşları güzellikleri ve de keskinlikleri konusunda tüm bıçaklar birbirinden daha üstün diyebiliyorum,
Ellere saglık, İbrahim bey.
Bence artık bir logo vurmaya başlamalısın bıçaklarına. 
Teşekkürler Mehmet bey,güle güle iyi günlerde kullanın.
ibrahim abi ile yine çok güzel bir model ve yine çok güzel bir işçilik
seni izlemeye devam ediyorum abicim
Teşekkürler Ali beğenmene sevindim.
buda şahane görünüyor , Eline sağlık ustam 
Teşekkürler Serdar
Şahane olmuş, diğer bıçaklarınızı da inceledim, işçiliğiniz son derece başarılı. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim Oktay
çok harika olmuş. İbrahim Abi senin bıçaklar vitrine çıkacak mı? 
Teşekkür ederim Umut ,Umut daha öncede bahsettiğim gibi ben bıçakları kendim için yapıyorum ,bazen de değerli dostlar ile paylaşıyorum ,bu güne kadar sadece bir adet bıçak para karşılığı verdim bunu dışında hepsini değerli dostlarıma hediye ettim,tahmin ediyorum ki bundan sonra da bu şekilde olacak.
İbrahim usta çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beğendim.Bıçağın üzerindeki siyahlık ısıl işlemin renği sanırım başka bir işlem yapdınızmı
Teşekkür ederim ustam,bıçağın üzerinde siyahlık yok herhalde fotoğraflar sizi yanıltmış,fakat daha önceki bir iki bıçakta sizin de bahsettiğiniz gibi ısıl işlemden sonra oluşan siyah tufal tabakası ile bıraktığım bıçaklar vardı.Bunlara da özel bir işlem yapmıyorum sadece ısıl işlemden çıktığı gibi temizlemeden bırakıyorum hepsi bu kadar

Ustam tebrikler yine döktürmüşsün yurum yapmıyacağım çünkü herkes söylenecekleri söylemiş bana bir şey kalmadı

Teşekkürler Rasim usta
Hocam bıçaklar mükemmel ama fotoğraf çekimlerin daha bi mükemmel eline sağlık.
Teşekkürler Süleyman bıçakları beğenmene memnun oldum,fotoğraflara gelince;fotoğrafçılık neredeyse kendimi bildim bileli meraklı olduğum bir konu.Daha çocuk yaşlardayken ilk elime geçen para ile bir fotoğraf makinesi almıştım.Daha sonra okul yıllarında her zaman fotoğraf ile ilgili işlerde hep ben ön planda olurdum ve okul yıllarındaki fotoğrafçılık ile ilgili çalışmalarım bu konuda gerçekten gelişmemi sağladı.O zamanlar sadece siyah beyaz fotoğraflar vardı ve çektiğimiz bu fotoğrafları okuldaki karanlık odada o zamana göre iyi sayılabilecek bir agrandizör ile kendim tab ediyordum,hatta filimlerin banyosunu da kendim yapıyordum.işte fotoğraf tutkusu bu şekilde başladı ve yıllar içinde gelişti ve şu anda fotoğraf çekmek benim için nefes almak gibi su içmek gibi bir şey haline geldi.Yıllar geçtikçe fotoğrafçılıkta kullanılan makine ve teknolojinin gelişmesi ile birlikte biz de bu gelişmelere ayak uydurmak zorunda kaldık,fakat hala elimin altında analog bir makinam var,evet hala bir Nikon F5 dolabımı süslüyor ve fırsat buldukça bununla fotoğraf çekme keyfini yaşıyorum.Bunun dışında şu anda teknolojinin bize sunduğu nimetlerden de sonuna kadar yararlanmaya çalışıyorum.Şu anda kullandığım bir adet Nikon D2X digital makinem ve Canon 5D Mark-II kullanıyorum bunlarla birlikte kullandığım lensleri burada ayrıca anlatmak istemiyorum çünkü bana deli diyebilirsiniz,bu işle ilgisi olan dostlar ne demek istediğimi gayet iyi anlamışlardır diye düşünüyorum.
gerçekten ustam EDC ler üst üste geldi diyecek bir şey bırakmadınız hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık efendim..
Teşekkür ederim Sinan
Bu da çok güzel. Hep bir şeyler yontar dururum, o gözle bakıyorum da... Budur. Yapıcı eleştiri yapayım diye de baktım ama çıkmadı bir şey.
Her şey tastamam.
Bu arada İstanbul'da da ciddi bir sayıdayız ve herkesle görüşmek isterdim ama bir senedir hep yoğunluğumu sürdürecek bir şeyler çıkıyor. Yoksa zaman olsa rumeli yakasına uğramadan etmeyeceğim de... 
Teşekkür ederim Eylem,gerçekten de hayat şartları hepimizi sevdiğimiz şeylere zaman ayırmaktan alıkoyuyor.buna rağmen direnmemiz ve bu düşündüklerimizi gerçekleştirmemiz lazım diye düşünüyorum.
sultanahmet'te bir akşam buluşabiliriz aslında, yatağandan gelen Süleyman ustayı da ziyaret etmiş oluruz. sen zaten onunla tanışmıştın yanılmıyorsam Eylem? gerçi ramazanda oralar çok ama çok kalabalık oluyor, hiç hazzetmiyorum o kalabalıktan ama, yine de bir adının olması ve mekan belirlemedeki kolaylık açısından düşünülebilir. bu konuyu fazla kirletmeden, eğer herkes için uygun olacaksa ramazanda böyle bir "toplaşma" tertip edelim diyorum, ne dersiniz?
Çok güzel olur hadi bakalım Emin sen bu işi iyi organize edersin
Yapmış olduğunuz EDC lerin hepsi birbirinden güzel , elleriniz dert görmesin.
Teşekkürler Çınar
İbrahim, bir süredir internete girme şansım olmadı, il dışındaydım. Döndüğümde gördüm ki sıralamışsın işlerin hepsini. İşçilikteki düzenlilik ve hassasiyet kesinlikle göz doldurucu. Tüm işlere baktım ama tüm işlerin hepsi için aynı şeyleri söylemek isterim. Düşünüyorum bir bıçak daha nasıl olurdu diye ve diyecek hiç bir şey bulamadım. Ellerine ve kollarına sağlık diyorum.
Sefa ustam bu güzel sözleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim , herşeyi ile harika tam bir sanat eseri...
Teşekkürler Hüseyin güle güle kullan