Corian bıçak sapı için oldukça güzel bir malzeme anladığım kadarıyla. Bu bıçağa yılan ağacı mı yoksa corian mu daha çok yakışmış doğrusu karar veremedim. EDCler içinde en çok bu modeli sevdim. Ellerine sağlık.
Corian pahalı bir malzeme mi? Birde suya dayanımı nasıl?
Teşekkür ederim,Corian malzeme pahalı mı ucuz mu hiç bir bilgim yok açıkçası,sağolsunlar Murat Erkut ve Şahin Öz kardeşlerim bu malzemeyi göndermişler.Suya dayanıklı bir malzeme olduğunu zannediyorum zira mutfak lavobolarında ve tezgahlarında kullanıyorlar bu sebep ile suya dayanıklı olması gerekir diye düşünüyorum.
İbrahim usta çok güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim
:'( :'( :'( :'(
Yine Mükemmel ellerine sağlık İbrahim Usta...
Hüseyin tükettin beni yeter ağlama artık bak yüreğim dayanmıyor artık

Üstadım yine şiir yazmışsınız ,
Kelimeler kifayetsiz kalıyor calışmalarınız karşısında...
Ellerinize emeginize zamanize saglık, Allah nazardan korusun.
( ağlama Hüseyincan. Bir gün bakarsın biz de yaparız böyle seyler, belli mı olur...)
Mehmet bey teşekkür ederim,beğenmenize sevindim
İbrahim bey ellerine emeğine sağlık

Teşekkürler Rasim usta, görüşemiyoruz bu aralar gel artık bir çay içmeye.

Çok güzel bir seri olmaya başladı bunlar. Keyifle izliyoruz. 
Teşekkürler Eylem bey,beğenmenize sevindim.
Ellerinize sağlık resmen gözüm kaldı 
Teşekkür ederim Süleyman bey
Kendimi tekrarlamamak için susuyorum 
İbrahim bey bir ara buluşursak size elden,yararlanabileceğiniz bazı kaynaklar göstermek istiyorum. Çok işinize yarayacaktır emin olun.
Teşekkürler ,inşallah en kısa zamanda size uğrayacağım.
Çok güzel bir seri olmaya başladı bunlar. Keyifle izliyoruz. 
+1
Teşekkür ederim
Kendimi tekrarlamamak için susuyorum 
İbrahim bey bir ara buluşursak size elden,yararlanabileceğiniz bazı kaynaklar göstermek istiyorum. Çok işinize yarayacaktır emin olun.
genco dan uzak dur ibrahim bey, başınıza iş alırsınız, ertuğrul zor kurtuldu..... 
şaka bir yana bu konuda sağlam malzemeleri var, kütüphane gibi...... 
Teşekkürler Murat bey ,ayrıca corian malzemeler için de çok sağ olun biraz geç oldu ama artık kusura bakmayın.
Külliyattan birkaç cilt + elimdeki birkaç yakışıklı bowie ve hunter bıçak + Abd den gelmiş geyik boynuzunu İbrahim beyi bowie yapması için zehirlemek için kullanacağım 
Geliyorum geliyorum

üstadım ellerine emeklerine sağlık bu şaheserleri görünce sayende gözlerimiz bayram ediyor maşallah ALLAH nazardan saklasın süper ötesi olmuş

Teşekkür ederim.