Bıçak Sanatı - Forum

Dövme Dövüşçü

ersenanahtar

• 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: Dövme Dövüşçü
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2012, 08:19:10 »
Soytürk ustam eline sağlık senin yaptığın bıçak modellerini zaten çok seviyorum ama bunu ayrı bir sevdim çok sağlam bir dövüşçü sen yolunu çizdin ustam ellerin dert görmesin...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

BY1907

• BAHADIR YİĞİT
  • 280
  • Meslek: özel sektör
  • Yer: eskişehir
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2012, 10:37:17 »
soytürk üstat yüreğine sağlık ağır abilerden bir adet daha gelmiş dünyaya . :2up
BY1907 = BAHADIR YİĞİT

Ismet Guney

• 667
  • 1968
  • Yer: ankara
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2012, 12:54:15 »
Soytürk eline koluna sağlık :2up sap tutusu nasıl acaba?
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #23 : 06 Ekim 2012, 19:08:19 »
elıne sağlık Soytürk  :)  baya ırıce bır bıçak olmuş. Sefa usta cıva  çelığıyle olan sorununa yanıt vermıs . aynı çelıkle aynı sorunu bende yaşadım  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #24 : 06 Ekim 2012, 20:11:46 »
Harika olmuş Soytürk kardeşim, eline sağlık.
Cıva çeliğinde çalışırken rahatlıkla 1000 derece civarında çalışabilirsin. Özellikle inceldikçe ilk çekiç darbelerini kenara vurmak sonra sırtata çalışmaya devam etmek lazım. Bir de eğer artık yeterince sıcak kalmayacak kadar inceldiği yerler varsa darbe gücünü azaltıp daha sık ve yumuşak vuruşlara geçmek çatlaması ihtimalini azaltıyor..

Kipmen Sanat web sitesi

Osman Güney

• 417
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #25 : 06 Ekim 2012, 20:30:19 »
Soytürk profil olarak ve işçilik olarak çok güzel bir çalışma çıkardın. Tebrikler.
Şu ay yıldız bıçaklarına çok yakışıyor. Bıçakların en az Michal R ninkiler kadar güzel.
  ???

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #26 : 06 Ekim 2012, 22:11:29 »
Yaparsın tabi Sendeki o kollar bizde olsa bizde kullanırız öyle ağır bıçak :)

^-^   İltifat ediyorsun Sami kardeşim  ^-^

Usta dövüşçü olmasına dövüşçü de, bence kimseyi dövemez. Bunun bulunduğu ortamda dövüş falan çıkmaz. Çıksa da bu arkadaş meydana çıktığı anda kavga dövüş kalmaz, herkes kardeşçe el ele bayırdan aşaa koşar... :)

selamlar...

Aslında o niyetle yapılmadı fakat dileğimiz her zaman kavgasız , dövüşsüz bir yaşam  , :2up

Abi eline sağlık çok güzel olmuş çok beğendim.Ağız kısmını ne ile açtın?

Taşla açtım , dikkatli okumadın demek ki birde video linki vermiştim ağzını açarken >:(

Yaparsın tabi Sendeki o kollar bizde olsa bizde kullanırız öyle ağır bıçak :)

yani o kaslara çelik mi dayanır :2up

Teşekkür ediyorum arkadaşlar, mahçup ediyorsunuz beni  ^-^

Soytürk ustam eline sağlık senin yaptığın bıçak modellerini zaten çok seviyorum ama bunu ayrı bir sevdim çok sağlam bir dövüşçü sen yolunu çizdin ustam ellerin dert görmesin...

Sağolasın Sinan ustam, inan bende senin modellerini çok beğeniyorum ilgile takipteyim seni fakat paslanmazdan bıçak dövme kadar ilgimi çekmiyor  C:-)

soytürk üstat yüreğine sağlık ağır abilerden bir adet daha gelmiş dünyaya . :2up

Çok teşekkür ediyorum, evet bir tane daha katıldı aramıza  :2up

Soytürk eline koluna sağlık :2up sap tutusu nasıl acaba?

Teşekkür ediyorum, gayet güzel , rahat ve güvenli ( araba tanıtımı gibi oldu  :))  )   :2up

elıne sağlık Soytürk  :)  baya ırıce bır bıçak olmuş. Sefa usta cıva  çelığıyle olan sorununa yanıt vermıs . aynı çelıkle aynı sorunu bende yaşadım  ;)

Teşekkür ediyorum Taner ustam, valla artık muhattap olmayacağım bu çelikle >:D  kısmetse O1 leri bekliyorum gelince onunla devam  :2up

Harika olmuş Soytürk kardeşim, eline sağlık.
Cıva çeliğinde çalışırken rahatlıkla 1000 derece civarında çalışabilirsin. Özellikle inceldikçe ilk çekiç darbelerini kenara vurmak sonra sırtata çalışmaya devam etmek lazım. Bir de eğer artık yeterince sıcak kalmayacak kadar inceldiği yerler varsa darbe gücünü azaltıp daha sık ve yumuşak vuruşlara geçmek çatlaması ihtimalini azaltıyor..

Teşekkür ediyorum Emre ustam, malzeme inceldikçe hassaslaştı ve patladı  O:-) zaten artık yollarımızı ayırdık  O0

Soytürk profil olarak ve işçilik olarak çok güzel bir çalışma çıkardın. Tebrikler.
Şu ay yıldız bıçaklarına çok yakışıyor. Bıçakların en az Michal R ninkiler kadar güzel.
  ???

Çok teşekkür ediyorum, ay yıldızımız  neye yakışmıyor ki zaten  :2up bende Michael ustanın eserlerini çok beğeniyorum vede etkileniyorum, ne mutlu bana size o izlenimi verebildiysem  :2up

« Son Düzenleme: 06 Ekim 2012, 22:14:04 Gönderen: Soytürk Dönmez »

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #27 : 06 Ekim 2012, 22:48:57 »
Tebrikler Soytürk çok güzel bir bıçak olmuş eline emeğine sağlık :2up
Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #28 : 07 Ekim 2012, 00:20:03 »
Abi okudumda yorumlara bakmaya fırsatım olmadı kusura bakma.  :(
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #29 : 07 Ekim 2012, 09:22:48 »
Ellerine sağlık Soytürk ustam maşallah çok güzel olmuş. Bu dövüşçü dövüle dövüle iyice pişmiş karşısında rakip tanımaz. Tekrar ellerine kollarına sağlık ustam çok güzel olmuş :2up :2up :2up

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #30 : 07 Ekim 2012, 12:06:00 »
Tebrikler Soytürk çok güzel bir bıçak olmuş eline emeğine sağlık :2up
  Teşekkür ediyorum.

Abi okudumda yorumlara bakmaya fırsatım olmadı kusura bakma.  :(

Yorumlar değil video var kısa da olsa orada gözüküyor taş kullandığım  ;)

Ellerine sağlık Soytürk ustam maşallah çok güzel olmuş. Bu dövüşçü dövüle dövüle iyice pişmiş karşısında rakip tanımaz. Tekrar ellerine kollarına sağlık ustam çok güzel olmuş :2up :2up :2up

Teşekkür ediyorum. Dayak yemeden dayak atmak olmayacağına göre iyice kıvama gelmiştir, zira birdaha hayatında bukadar dayak yemeyeceği kesin  ^-^

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #31 : 07 Ekim 2012, 16:43:51 »
Tamam abi yorumda paylaşmışsın sonradan gördüm onu ellerine sağlık çok güzel olmuş bu arada.
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #32 : 07 Ekim 2012, 19:43:32 »
Tamam abi yorumda paylaşmışsın sonradan gördüm onu ellerine sağlık çok güzel olmuş bu arada.

Teşekkür ederim .