Bıçak Sanatı - Forum

Bladeforums - Kith 2010 başlıyor!!!

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Bladeforums - Kith 2010 başlıyor!!!
« : 03 Temmuz 2010, 03:17:12 »
Dünyanın en iyilerinin de katıldığı değiş-tokuş aktivitesi yakında başlıyor. Ben hazırlığımı yapıyorum, siz de ciddi ciddi düşünün derim  ;)
http://www.bladeforums.com/forums/showthread.php?t=753425

Kipmen Sanat web sitesi

Ynt: Bladeforums - Kith 2010 başlıyor!!!
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2010, 03:22:11 »
1 Aralık son galiba, Ustam kararsızım katılsam mı acaba? ::)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2010, 04:57:24 »
Yahu sen katılmayacaksın da kim katılacak ustam. Beni yalnız bırakma  ;)

Kipmen Sanat web sitesi

« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2010, 15:01:02 »
orayı okudum bir alay şey yazıyor anladığım kadarıyla Ekime kadar fotoğraflarının filan gitmesi gerekiyor, ortalama değerleri de 200 dolar civarında filan diyor, doğru mu anladım bilmem. Bu gönderme işlerinde filan Fransızım ustam o yüzden kasıyorum biraz da, yoksa bıçak hazırlarım bir tane o sorun değil.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2010, 04:08:12 »
Ustam, 1 Ekimde katılımlar başlıyor, 1 Kasımda bitiyor. Katılırsan Ekim ayı içinde ilgili konuda bıçağım bitti ve yollamaya hazır diye bir mesaj yolluyorsun, resimlerini forumda paylaşıyorsun, Stacy'e email ile adres bilgilerini yolluyorsun, forumdaki ismin ile birlikte. O sana email ile bıçağını yollayacağın kişinin adresini çekiliş yapıp yolluyor. Sen de yılbaşı gibi bir başka ustanın bıçağına kavuşuyorsun...

Aslında sorunsuz işledi benim önceki katılımım. Postaneye gittim, bir kutuda bıçağı teslim ettim, hediyelik eşya açıklamasıyla yolladım. 20-30 lira filan tuttu yollama ücreti. Sonra birkaç hafta sonra kazandığım bıçak kapımdaydı, hiçbir şey sormadılar, sorun çıkarmadılar. Bilemiyorum, belki ben şanslıydım  ::)

Kipmen Sanat web sitesi

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2010, 04:43:28 »
Bu arada bıçağın değeri önemli değil. Bazı yyeni başlayanların 2. -3. bıçakları da bazı ustaların binlerce dolarlık çalışmaları da bu etkinlikte oluyor. Önemli olan paylaşma ruhu bundaki...

Kipmen Sanat web sitesi

ersenanahtar

• 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2010, 19:19:19 »
bende katılmak isterim üstadım,bir bıçak hazırlarım o zamana kadar dil konusunda veya gerekli yazışmalar konusunda yardımlarınıza ihtiyacım olabilir, hoş ;) ben göndereyim de gelirse gelir sorun değil katılımım olsun :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...