Bıçak Sanatı - Forum

M 390 dan Droppoint

tarpoon

• 4739
Ynt: M 390 dan Droppoint
« Yanıtla #20 : 09 Mart 2013, 16:16:33 »
İbrahim usta  harkulade güzel bır bıçak olmuş.  zaten droppoint bıçaklara zaafım var dıyebılırız.
şahsi fıkrım  kabze malzemesı bıraz daha kalın olsa ıdı  kenar pahları bıraz daha kırılabılırdı .

bu M390 droppoint,in hakkı fıldışı veya kemık kabze. onlarda bulunamazsa   krem rengi mıkarta + paslanmaz mozaık pim

çok tıtız çalışma olmuş  elıne koluna sağlık  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Aydın Karakişi

• 1602
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
« Yanıtla #21 : 15 Mart 2013, 14:33:57 »
MAŞALLAH  HARİKA
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

Bekir Arslan

• *
  • 36
  • Meslek: Yazılım Uzmanı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22 : 15 Mart 2013, 15:49:21 »
Çok güzel maşallah. Temiz iş.

Allah yolunuzu açık etsin. Selamımızı götürün oralara.

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #23 : 29 Mart 2013, 16:25:09 »
Çok güzel bir çalışma, elinize sağlık.
Teşekkür ederim

ibrahim bey harika bir bıçak kusursuz bir işcilik yapmış olduğunuz model tam benlik  :)  :2up
Teşekkür ederim

Ustadım ellerine sağlık mükemmel ve çok temiz bir işçilik :2up :2up :2up
Teşekkür ederim Rasim ustam

Bana göre güzelliğin tanımı şık ve sade olmasıdır. Bu bıçak tam da bunu ifade ediyor. Elinize emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

Sade ve kusursuz görünüyor ellerine sağlık İbrahim abi, hayırlısıyla gidip gelirsiniz inşaallah umre ziyaretinizden.
Teşekkür ederim Mehmet Ali,gidip geldim inşallah.

abi şık bir bıçak olmuş güzel resmen azımın suyu aktı :2up :2up :2up :2up  abi ümre ziyaretinide hayırlısıyla tamamlarsın inşallah   saygılar
Teşekkür ederim Ercan

İbrahim usta  harkulade güzel bır bıçak olmuş.  zaten droppoint bıçaklara zaafım var dıyebılırız.
şahsi fıkrım  kabze malzemesı bıraz daha kalın olsa ıdı  kenar pahları bıraz daha kırılabılırdı .

bu M390 droppoint,in hakkı fıldışı veya kemık kabze. onlarda bulunamazsa   krem rengi mıkarta + paslanmaz mozaık pim

çok tıtız çalışma olmuş  elıne koluna sağlık  :)
Teşekkürler Taner,burada kabzada kullandığım malzeme manda boynuzu,şimdi ikincisini yapmaya çalışıyorum onda belki kemik kullanabilirim,paslanmaz mozaik pim bulabilsem onu da kullanırdım.

MAŞALLAH  HARİKA
Teşekkür ederim Aydın

Çok güzel maşallah. Temiz iş.

Allah yolunuzu açık etsin. Selamımızı götürün oralara.
Teşekkür ederim Bekir,herkesin selamı oralarda dile getirildi inşallah Rabbim kabul eder.

Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
« Yanıtla #24 : 29 Mart 2013, 16:56:28 »
Hakikaten çok temiz bir iş çıkarmışsınız. Balçak, kabze ve namlu işçiliği ile harika olmuş. Ellerinize sağlık. Balçak kısmı dikkatimi çekti. Yapım aşaması hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz. Bir de balçağı bıçağa nasıl sabitlediniz?