Alıntı yapılan: Salim Türk - 18 Ekim 2014, 16:26:36Biliyorum Sertaç Şu an senin için yapacağın her masraf boşuna olacak. Özleyeceğiz seni. Bıçak yapmasan da her fırsatta forumda ol.Eyvallah abi. Bende sizleri özleyeceğim. Telefonda konuştuğumuz gibi belki gemide de bıçağa devam ederim.
Biliyorum Sertaç Şu an senin için yapacağın her masraf boşuna olacak. Özleyeceğiz seni. Bıçak yapmasan da her fırsatta forumda ol.
Alıntı yapılan: SertacMezereli - 18 Ekim 2014, 16:56:13Alıntı yapılan: Salim Türk - 18 Ekim 2014, 16:26:36Biliyorum Sertaç Şu an senin için yapacağın her masraf boşuna olacak. Özleyeceğiz seni. Bıçak yapmasan da her fırsatta forumda ol.Eyvallah abi. Bende sizleri özleyeceğim. Telefonda konuştuğumuz gibi belki gemide de bıçağa devam ederim. arkadaşım yolculuk nereye okula mı gideceksin ?
hayırlısı olsun Sertaç, gelince artık devam edersin
Alıntı yapılan: devrim - 18 Ekim 2014, 22:17:39hayırlısı olsun Sertaç, gelince artık devam edersinAynen hayırlısı olsun. Gelir miyim gelmez miyim şu an bilmiyorum. Ama gelirsem devam edeceğim kesin.