Bıçak Sanatı - Forum

ISIL İŞLEM FIRINI YAPIMI..

ergun akkoyun

• 93
  • Meslek: operatör
  • Yer: Kırklareli
Ynt: ISIL İŞLEM FIRINI YAPIMI..
« Yanıtla #40 : 24 Mayıs 2016, 22:34:29 »
Bende İzmirde oturuyorum ve bende ilerleyen zamanlarda yapmayı planlıyorum, malzemeleri tedarik ettiğiniz tedarikçileri yazarsanız hem bana hemde İzmirli tüm arkadaşlara faydası olur :)

ooo bak ben senin mesleği yeni gördüm kardeşim tcdd operatör hemde izmirde 3 bölge yani e bende alaşehirde çalışıyorum tcdd'e operatör olarak mobil araç kullanıyorum.
Yeni başladım  ustam Alsancak limandayim Vinç operatörü yüm
bir mekanik vasıta vinç operatörü ile  mobilcinin yanına bir de otocu rahat rahat kaynak yapar herhalde arkadaşlar. 1 bölge pehlivanköy otocusuyum.
ellerinize sağlık fırın çok güzel olmuş... kazasız belasız kullanın inşaallah.

merter

• 374
  • Meslek: elk teknikeri
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #41 : 25 Kasım 2016, 19:50:35 »
  Güzel çalışma. Ev için 3500 w epey yüksek aslında. 2000-2200 w gibi güçlerle o ısıya çıkabilirsiniz. 3 faz kullanma imkanınız varsa mutlaka 3 fazlı yapın. 3 fazda kullanılan tel miktarı artacağından çok daha çabuk ısınacak ve daha az enerji harcayacaktır.
 1000 dereceye ne kadar sürede çıkıyor ?

taner eviş

• *
  • 23
  • Van'lıyam şanlıyam kılıcı kanlıyam
  • Meslek: sağlık memuru
  • Yer: van
« Yanıtla #42 : 23 Mayıs 2017, 19:35:46 »
üstad elinize sağlık . Rezistans taşı Van da bulamadım . Nasıl tedarik ederim . Ya da bana tedarik konusunda yardımcı olabilecek biri var mıdır ?
Bir hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor

kenan20

• *
  • 14
  • Meslek: müzisyen
  • Yer: denizli/merkez
« Yanıtla #43 : 01 Eylül 2017, 10:12:31 »
Hocam kolay gelsin. Konuyu tekrar hortlatıyorum ama bu tarz kapaklı elektrik frınlarında oksijensiz ısıl işlem prosesi istiyen çeliklerde ısıl işlem yapılabilirmi?