Bıçak Sanatı - Forum

ingiliz kasaturası

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: ingiliz kasaturası
« Yanıtla #20 : 22 Ocak 2016, 18:24:09 »
eyw kaedesım saol
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

« Yanıtla #21 : 22 Ocak 2016, 19:04:24 »
Sap çok tekdüze görünüyor ve üzerinde yapılan o kanalların güzelliğini göstermiyor, ya o kanalların tümseklerinin her iki yanına birer çok ince kanal veya tümseklerin ortasından tel kakma yapabilirsin. Bu şekilde sanki MDF den oyulmuş gibi duruyor.

Adem Tören

• 1066
« Yanıtla #22 : 22 Ocak 2016, 19:18:21 »
o konuda haklısın susleme olayına gıdıcektım abım ızın vermedı sade bı goruntu ıstedıgını soyledı normalde o kanalların ıcınden zıncır gecırıcektım bıdahakıne ınsallah genel anlamda kavradık sayılır işi artık daha tıtız ve dıkkatlı oluruz ozellıkle fotograf konusunda  :2up

S.G.

• **
  • 262
  • Meslek: serbest
  • Yer: izmir
« Yanıtla #23 : 23 Ocak 2016, 00:40:54 »
 Elinize sağlık güzel bir çalışma. Yanlış anlaşılmazsa ileride bu tip bir bıçak yapmak istersem bilgim olsun diye soruyorum. Görünen bıçak 6136 ya muhalefete giriyo. Ucu sivri ve çift tarafı keskin bıçak yapmak ve satmak suç gel bakalım buraya derlerse başımıza iş almıyalım?
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 00:42:44 Gönderen: S.G. »
Keskin bıçak önce sahibini keser :)

https://www.instagram.com/12kalibre

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #24 : 23 Ocak 2016, 10:08:49 »
eline koluna sağlık kabza kaç kuma kadar zımparalandı ?sanki kanallar biraz daha derinleştirilip en az 1000 kuma kadar temizlense şahane olurdu

Adem Tören

• 1066
« Yanıtla #25 : 23 Ocak 2016, 13:52:32 »
Elinize sağlık güzel bir çalışma. Yanlış anlaşılmazsa ileride bu tip bir bıçak yapmak istersem bilgim olsun diye soruyorum. Görünen bıçak 6136 ya muhalefete giriyo. Ucu sivri ve çift tarafı keskin bıçak yapmak ve satmak suç gel bakalım buraya derlerse başımıza iş almıyalım?
[/quote işin suç kısmına bakmadık mutlaka taşıması suç teşkil eder tamamen sanatsal kısmından bakıyoruz

Adem Tören

• 1066
« Yanıtla #26 : 23 Ocak 2016, 14:29:47 »
eline koluna sağlık kabza kaç kuma kadar zımparalandı ?sanki kanallar biraz daha derinleştirilip en az 1000 kuma kadar temizlense şahane olurdu
teşekkürler Mehmet ustam sapı 320e kadar çıkardım