harika bir bıçak olmuş , facebookta ray çeliği hakkında verdiğiniz bilgiler içinde tekrar teşekkürederim
Elinize sağlık Aykut Bey. Güzel bir çalışma, Ray çeliğini forumdan mı aldınız? Performansını deneme fırsatınız oldu mu? Sağa sola esnemesi nasıl? Bu konularda bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz?
Eline saglık ustam güzel bir çalışma olmuş. O fonda ki robust mu, aküs mü merak ettim dogrusu
bowie cii ) abi eline sağlık
Alıntı yapılan: adem42 - 19 Ocak 2016, 12:56:54Elinize sağlık Aykut Bey. Güzel bir çalışma, Ray çeliğini forumdan mı aldınız? Performansını deneme fırsatınız oldu mu? Sağa sola esnemesi nasıl? Bu konularda bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz?Adem bey teşekkürler.Ray çeliğini bizzat kendim dövdürdüm ve hatta burada da isteyen arkadaşlara yardımcı olmuştum.Performans konusunda deneme elbetteki yapıyoruz.Bu çelikten güzel balta yapıldığını duydum ama benim yapmaya fırsatım olmadı.17.5 cm namlu 5 mm kalınlıktaki bir bıçağın esnemesi biraz zor olur sanırım :)Bilgi uçsuz bucaksız bir derya ben bu kadarını biliyorum diyelim şimdilik
Ellerine sağlık, güzel bir bıçak çıkmış ortaya. Deri dikiş deliklerini 1.5mm ile mi deldin? Uygun mandren olmadığı için bende 1,5 ile deliyorum ama büyük geliyor.
Ellerine sağlık abi
Ellerine sağlık kardeşim süper olmuş
aykut ustam cok güzel olmuş çok beğendim...ray çeliği kullanman ayrıca güzel olmuş.bir ara forumda bulunmuyordu şimdi yavaş yavaş eserler çıkmaya başladı :)ellerine sağlık çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.