Abi ellerinize sağlık. Bence siz çok güzel şeylerin yapılabildiğini bize gösterdiğiniz için ayrı bir konumdasınız. Forumda böyle bir kaç ustamız daha var. Çok güzel olmuş çok beğendim. Bu balçak yapısını çok seviyordum ancak hiç cesaret edipte bir tasarımda kullanmadım. Yani bırakın hayata geçirmeyi kağıt üstünde tasarlayamadım bile. Butip kendinden balçaklı namluyu ancak dövmeyle yapabilirim diye düşünüp oda şimdiye kadar imkansız olduğundan hep geri durdum. Bir sanmai Özgür Abide görmüştüm. Namluyu çok beğendim ancak nasip olmamıştı
Tüm bunların ötesinde şimdi görüyorumki aslında bu şekilde de yapılabilir ve çok da başarılı oluyormuş. Aslında buna benzer prinç, bronz balçaklar da görmüştüm ama demekki birinin nasıl yapılacağını göstermesi gerekiyormuş. Ben hem görselliğinden hem yapılışından çok faydalandım şahsen. Tekrar teşekkürler.
Tesekkürler Mehmet kardes ,bir kac detayin az da olsa size yardimci olmasina cok sevindim ,benim balcagi bu yöntemle yapmamin asil nedeni bu tür bicaklari cok ender yapmamdan kaynaklaniyor ,isin dogrusu balcagi mumdan yapip bronz dökmek veya döktürmek(Mesela heykelcilerin calistigi bronz döküm atelyeleri)
örnek ( Anders Hogstrom) meslektasin balcak yapilari