Bıçak Sanatı - Forum

Bu da 5.Bıçağım

Ahmet Selim

• *
  • 49
  • Yer: Kayseri
Ynt: Bu da 5.Bıçağım
« Yanıtla #20 : 23 Şubat 2012, 21:17:12 »
İşçiliğiniz çok güzel tebrik ederim İbrahim Bey.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #21 : 23 Şubat 2012, 21:33:10 »
gayet güzel olmuş :)  mıkarta çok ıyı gözukuyor sıyonakrılat kapladınızmı .?  yoksa kaplamasız halı bumu..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #22 : 23 Şubat 2012, 21:44:43 »
İşçilik de fotoğraflar da harika. 5. bıçağınız olması hepsinden de güzel. Ellerinize sağlık

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #23 : 24 Şubat 2012, 02:12:49 »
Çok çok güzel olmuş İbrahim Bey.   :2up
Şu burunun kütlüğü olmasa önceki bıçaklarınızdaki gibi mükemmel olacaktı. Sanırım yine taşlama yardımcısı kullandınız.
Yazacaktım, sonra kendimden şüphe duydum, bir gündür bakıyorum bıçağa, bende mi takıntı diye, ama yok dönüp bakıyorum bahsetmesem size faydası hiç olmayacak. Onun dışında işçiliğiniz kusursuz denilebilecek kadar iyi.

Kipmen Sanat web sitesi

batca

• 35
  • Meslek: kılavuz kaptan
  • Yer: istanbul uskudar
« Yanıtla #24 : 24 Şubat 2012, 14:36:40 »
Elinize saglik.busse tadinda olmus.mikartada epoksimi yoksa polyestermi
kullandiniz.

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #25 : 24 Şubat 2012, 17:47:50 »
ibrahim abi ellerine sağlık ama sulu çelikte gerçekten çok büyük sabır ve çalışma gerekiyor bravo vallahi
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
« Yanıtla #26 : 24 Şubat 2012, 20:06:46 »
tebrik ederim çok güzel olmuş. küçük kusurlar var ama bu güzellik hepsini unutturuyor. :2up

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #27 : 14 Nisan 2012, 15:14:44 »
Her yeni bıçağınızı zevkle takip ediyorum. Bu da çok güzel, işlevselliğinden şüphe ettirmeyen, doğada sorun çıkarmayacak gibi görünen, üstelik de yakışıklı bir bıçak.

Bundan beri taşlamanız değişmeye devam etti o nedenle söyleyeceklerim için geç kaldım, bu noktadan çok ilerdesiniz artık ama iki tane çok ufak, gerçekten ufak kusur gözlemliyorum. İlki yalman ve ağzın yanaklarını uçta ayıran hattın biraz ağıza doğru kaçık olması. Bu hattın belki aşağı doğru eğilmesi yerine doğru gitmesi bıçaktaki eğrilerin arasında onları bütünleştiren bir eksen görüntüsü verebilirdi. İkincisi ise yalmanın mahmuz tarafına kalan, anlık bir hatayla oluştuğunu düşündüğüm taşlama.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben