arkadaşlar gerçekten güzel bir gün geçirdim. bunun için gokhan ve nezdinde annesi babasına çok teşekkür ederim. sırf bu (zahmetli?

anları geçirebilmek için kısa tatilimde 500 km yol kattetip sabahtan akşama kadar duman pas toz içinde gördüğünüz şartlarda çalıştım. karın tokluguna. karın toklugu kısmını ekstradan gostereceğim. şaka bir yana çok güzel bir gün geçirdim. insanın farklı ortamlarda farklı ocaklarda bulunması güzel bir duygu...
her farklı ocagın ayrı bir biriimi var. hele gokhanın dedesinin ocagı olunca rahmetli isa ustayı bol bool andım içinden ruhu şad olsun. onun izinden çelik gibi bir orun gelmekte eminim gurur duyardı. ote yandan gittigimde gokhan ustamın ocagında bitmişten çok bitmemiş bıcaklar gordum. yani az bir çalışma ile 10-20 super bıcak bizleri bekler. boyle genç yaşta bu denli işçilik çıkarması bizler için şans olarak yorumluyorum ve ozel her turlu bıcak siparişine cevap verebilecegini ilgilenenleri duyururum.

. isa ustanın orsunde sabahtan akşama kadar çalıştık ama inanın gun yetmedi. 1700 sularında zorunlu sebeplerdne bıraktıgımızda ne bende ne gokhanda en ufak bir yorgunluk bile olmazken eylemi atolyeden ustune kapıyı kilitleme tehditi ile ancak çıkarabildik. velhasıl gun yetmedi. ... bu arada oyle yemegini ustamın annesinin harika kulagı yumukları ile zaten yorulmamız mumkun degildi. bu arada yemek ismi konuusnda emin değilim..