Bıçak Sanatı - Forum

DTE-3 Etkinliği

Ercan Utkun

• 388
  • Meslek: eğitimci- 1975
  • Yer: aydın
Ynt: DTE-3 Etkinliği
« Yanıtla #260 : 20 Nisan 2013, 10:08:24 »
Tekrar geçmiş olsun abi.

....
Bir diğer güzellik de özellikle gençlerin maalesef doyumsuz ve tatminsiz olduğu bu günlerde çocuklar gibi heyecanlanıp mutlu olabilmemiz.
...

Benim önemli amaçlarımdan biri de "tüketebildiğin, edinebildiğin ölçüde varsın" mantığının altını oymak. Üretip insan olarak gücümüzü görmemiz, kendimize güvenmek için sağlam nedenler oluşturmamız beni mutlu ediyor.

Eylem Bey çok güzel ifade etmişsiniz çılgınca tüketim hırsına kapıldığımız şu zamanda düşüncelerinize katılıyorum , an itibariyle hediyesi sahibine doğru yola çıktı ,güle güle kullansın ,umarım beğenir arkadaşımız.
Bilgi sahibi olunmadan,fikir sahibi olunmaz.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #261 : 20 Nisan 2013, 10:51:59 »
Tekrar geçmiş olsun abi.

....
Bir diğer güzellik de özellikle gençlerin maalesef doyumsuz ve tatminsiz olduğu bu günlerde çocuklar gibi heyecanlanıp mutlu olabilmemiz.
...

Benim önemli amaçlarımdan biri de "tüketebildiğin, edinebildiğin ölçüde varsın" mantığının altını oymak. Üretip insan olarak gücümüzü görmemiz, kendimize güvenmek için sağlam nedenler oluşturmamız beni mutlu ediyor.

+1 :2up

Metin Sakin

• 404
  • Meslek: Uzay Mühendisi
  • Yer: İstanbul > Ümraniye
« Yanıtla #262 : 20 Nisan 2013, 12:53:14 »
Bir hediye de istanbul'dan yola çıktı :)
Pazartesi teslim olur dediler bakalım :)
Eliyle çalışan işçidir; eli ve kafasıyla çalışan ustadır; eli, kafası ve gönlüyle çalışan sanatkârdır.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #263 : 20 Nisan 2013, 15:31:32 »
Gerçekten çok güzel ve keyifli bir aktivite oldu herkese öncelikli uğraş,gayret,sevgi ve özverilerinden dolayı teşekkürü bir borc bilirim .inşallah hep birlikte yine keyifli tekrarlar diliyorum..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

Brac

• 624
  • Burak/1984/İstanbul
  • Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #264 : 20 Nisan 2013, 15:40:25 »
Herkese hayırlı olsun  :)bende sabah ik iş olarak paketleyip kargoya teslim ettim kullanacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. :2up

BLACK08

• Scandi,her şeyi keser..
  • 681
  • Bülent/1975
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #265 : 20 Nisan 2013, 15:48:40 »
Emanet yol çıktı,

Alan arkadaşımızın iyi günlerde kullanmasını dilerim   :2up :2up