Bıçak Sanatı - Forum

O1 'den Dövme Bıçak

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: O1 'den Dövme Bıçak
« Yanıtla #20 : 30 Ağustos 2012, 01:08:16 »
Soytürk Ustam haddim olmayarak en azından ben sizin emekleme dönemini geçtiğinizi düşünüyorum ve sizden bir damascus sanmai görmek isterim.

İnşallah, bende isterim elbet  :2up

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #21 : 30 Ağustos 2012, 22:54:13 »
Elinize sağlık. Hem güzel bir ziyaret ve karşılıklı hediyeleşme olmuş üstelik de güzel bir iş birliği.

Yanaklardaki o doğal yüzeyi ve sapın rengini, bitirişini çok sevdim.

Sırtı doğal dövme haliyle bırakmayıp tüm namlu boyunca süren tek bir yay haline taşlamak benim önerim olurdu ama fotoğraftan bakmak beni böyle yönlendiriyor olabilir. Eğer böyle bir bıçağa konarsam bıdı bıdı yapmam tabi.  ;D

Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #22 : 30 Ağustos 2012, 23:35:28 »
Elinize sağlık. Hem güzel bir ziyaret ve karşılıklı hediyeleşme olmuş üstelik de güzel bir iş birliği.

Yanaklardaki o doğal yüzeyi ve sapın rengini, bitirişini çok sevdim.

Sırtı doğal dövme haliyle bırakmayıp tüm namlu boyunca süren tek bir yay haline taşlamak benim önerim olurdu ama fotoğraftan bakmak beni böyle yönlendiriyor olabilir. Eğer böyle bir bıçağa konarsam bıdı bıdı yapmam tabi.  ;D

:) Mümkün olduğu kadar dövme izlerini silmeden bitirmeye çalışıyorum, talaşlı müdahaleye dövmede sıcak bakmıyorum Eylem ustam( bu bıçakta sadece sapın alt kısmında müdahale ettim), başlarken kafamda herhangi bir model yoktu doğal akışına bıraktım  O0

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
  • Meslek: ogrencı
  • Yer: izmir
« Yanıtla #23 : 31 Ağustos 2012, 01:11:02 »
soyturk ustam isciliginize bayildim vaktiniz oldugunda benim icinde cok buyuk olmayan bir bicak doverseniz ucreti karsiliginda sizden almak isterim birde imzaniz olursa ustunde tadindan yenmez :)

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #24 : 01 Eylül 2012, 01:10:26 »
soyturk ustam isciliginize bayildim vaktiniz oldugunda benim icinde cok buyuk olmayan bir bicak doverseniz ucreti karsiliginda sizden almak isterim birde imzaniz olursa ustunde tadindan yenmez :)

Aslında yaptığım bıçaklarda geçici olarak bir imzam var, sağ yanakta suzuki'nin S sine benzer bir harf, sol yanakta ise baki olarak kalacak olan AY YILDIZ var. Birkaç tane yapmam gereken çalışmadan sonra sanada yaparım İnşallah bir tane  ;)

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
  • Meslek: ogrencı
  • Yer: izmir
« Yanıtla #25 : 01 Eylül 2012, 01:41:04 »
cok memnum olurum kampa gittigimde havamdan gecilmez artik :)

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #26 : 01 Eylül 2012, 19:46:53 »
eline sağlık çok janjanlı olmuş ....bu model zaten sevdiğim bir modeldi, harika olmuş... :2up

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #27 : 02 Eylül 2012, 22:31:52 »
eline sağlık çok janjanlı olmuş ....bu model zaten sevdiğim bir modeldi, harika olmuş... :2up

Beğenmene çok sevindim  :2up