İbrahim Ustam Gnome hayranı birisi olarak yine müthiş olmuş... Logo'nun yazı kısmının okunabilirliği az ama resim kısmı gayet iyi. Derinliği resimlerden çok net anlaşılmıyor ama o da yeterli gibi.
Şahsen bunu vitrin bölümünde görmeyi çok isterim.
Teşekkürler Bora ,logo ve yazı karakterlerinde gereken değişiklikler yapıldı yazıların arası biraz açıldı bakalım yeni düzenleme nasıl olacak.
abi bıçak zaten ortada, söyleyecek bişiy yok 
amblemin gayet güzel ve fakat ben yazıyı hiç okuyamadım bile. sanırım ilk kelime majiskül, ikinci kelime de miniskül puntolarla yazılmış. bir denge farkı oluşuyor ilk bakışta. fakat amblemine bakarak şöyle birşey çağrışıyor bende, sanki o amblemin altında sadece iki harften oluşan bir kısaltma olmalı. mesela B.İ. (bıçakçı ibrahim)
amblemin yayı ile alta gelecek ifade dikkatlice ayarlanırsa gayet başarılı bir çalışma olur....
edit: ek: yazıları lazerde yazdırma sürecinden bahseder misin abi. yazılacak olan yazıyı hangi formatta götürüyorsun, bıçağı bırakıyor musun yoksa hemen alabileceğin gibi kısa bir işlem mi, fiyatı ne kadar ve neye göre değişiyor ve nerede yaptırdın bu lazer işini 
Teşekkürler Emin beğenmene sevindim,bazı değişiklikler yaptım bakalım yeni haliyle sanırım daha güzel olacak.
Lazer ile yazılma sürecinden bahsetmemi istemişsin,işlem kısaca şöyle ,önce yazı ve grafik hazırlanıyor sonra bu lazer ile kesilebilecek format dxf formatında lazerciye gönderiliyor.Burada yazı lazeri yerine kesim lazerine gönderirsen aynı bıçaktan bir tane daha yapmak zorunda kalabilirsin

Yazıları "şerif" olmayan, fazla kalın ("bold") olmayan, harf araları az daha fazla bir yazı daha okunaklı çıkabilir. 
Bir de abi senin lazercinin işi benimki kadar net değil gibi. Gerçi bu işin maliyeti tek çalışmaya hiç uygun değil. Belki sen bir maliyet avantajı yakalamışsındır; mı?
Yazı ve logodaki bazı değişiklikler sonrasında sanırım hataları biraz daha azalttım,sonuç yarın belli olacak.Lazerin netliği kullanılan ışın kalitesi ile ilgili olsa gerek ,fakat benim yapmış olduğum değişikliklerden sonra daha iyi bir netice çıkacağını düşünüyorum.Maliyeti ise bana çok fazla gelmedi doğrusu,her bir bıçak için istenen ücret 3 tl,bana çok uygun gibi geldi inşallah fiyatta bir yanlışlık yoktur.
Logo gayet güzel olmuş. Yazı konusunda her yazıya katılıyorum. Hakketen yazıda ne yazıyor. Bıçak konusuna gelince artık yaptığın işlere yorum yazamıyorum. Ellerin dert görmesin.
Teşekkürler Salim,logo ve yazıda bazı değişiklikler yaptım ,daha okunur ve anlaşılır olbilmesi için yapılan değişikliklerin sonucu yarın belli olcak.
ustadım buda olmamış sen onu bana gönder bence 
elerine sağlık ustadım işten vakit bulupta bukadar bıcağı yapmak zor olmuyormu birde bağımlılık yapıyor söyliyeyyim
allahtan ben seyahatlerdeyimde uzaklaştım biraz 
Teşekkürler Özgür ,bu kadar bıçağı yapmak zor olmuyormu diye soran en son kişi sen olmalısın bence ,zor mu kolay mı olduğunu en iyi bilen sensin

.Bağımlılık konusuna gelince sanırım haklısın,bundan kurtulmak için tedavi olmak lazım bildiğin bir tedavi merkezi var mı?

abi elin deymisken birtanede bana yapsaydin ucreti neyse seve seve veririm<= logoya gelince logon guzel olmus yazi kismindada herkes belirtmis zaten benim eklicek birseyim yok
Teşekkürler Erdi beğenmene sevindim.