Selamunaleyküm.Çok değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sn puukko çok sağolun dediğiniz şekilde de olabilir neden olmasın,bıçak yapmaya başladığınızda tamamen size kalmış bir durum orası sizin dünyanız fikirler ve uygulama keyfinize,el becerinize,takımlarınıza kalmış.
Sertaç abi suyunu ben vermedim sağolsunlar özgür abi ve taner abi tarafından suyu verildi.Kılıfı ayrı iki parça ahşabın içini göz kararı bıçağın namlu kısmına uygun olarak kazıyarak incelttim.İki ahşabı birbirine tutkal ile yapıştırdım,zımpara ve ahşap verniği ile son haline geldi.Resimlerini eklerim inşallah.
İbrahim abi çok teşekkür ederim,inşallah sayenizde daha güzellerini yapabilirim.
osman abi çok sağol daha güzelleri sizin olsun.
Özgür abi haklısın uzun zaman oldu araya ikinci çocuğun doğumu girdi,birinci çocuğun kıskançlık krizleri,memleketten gelenler vs.vs. anca fırsat bulup bitirmek nasip oldu.Yardımların olmasa ne yapardım bilemem iyiki varsın abi çok teşekkür ederim.
Sefa abi sağol senin eserlerin ilham veriyor,bilgin tecrüben feyz almamıza neden oluyor.
bora abi çok daha güzelleri sizin olsun.
Taner abi senin elinden geçti neticede seninde ellerine sağlık abi.
Eylem abi çok sağol beni şımartıyosun.
Umut abi çok sağol.
Rasim abi çok teşekkür ederim.Usta sizlersiniz!
Mehmet abi teşekkür ederim.
Hepinize saygılar.