Bıçak Sanatı - Forum

Bu site hakkında ne düşünüyorsunuz?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Bu site hakkında ne düşünüyorsunuz?
« : 13 Mayıs 2010, 19:49:04 »
Dremel aksesuarlarını şimdiye kadar kitler halinde aldım ancak bazılarını kullanıyorum basıları hiç işime yaramıyor, bu durumda da ne bileyim mesela dremel'in peki işe yaramayan daire zımparaları veya yeşil polisaj pastaları ıvır zıvır bir sürü malzeme birikme yapıyor  :D
Bunun için ben de belli takımları alabileceğim bir yer var mı diye araştırdım ve şurayı buldum: http://www.maviraf.com/dremel-hobi-aletleri/dremel-aksesuarlari
Bu "mavi raf" sitesini şimdiye kadar kullanmış olanınız var mı? Bir de fiyatları makul gibi görünüyormu size?

Bana biraz fazla pahalı geldi ama en çok şu malzeme gidiyor, bundan bol bol almam lazım : http://www.maviraf.com/dremel-hobi-aletleri/dremel-aksesuarlari/zimparalama/2615040832-13-mm-kaba-60-kum-zimpara-6-adet
6 tanesi 2 lira gibi birşey, bir bıçakta en azından 4-5 tane tüketiyorum... Bir de göbek eskiyor lastik olduğundan. Ondan da almak lazım...

Kipmen Sanat web sitesi

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: Bu site hakkında ne düşünüyorsunuz?
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2010, 00:14:42 »
Ehehehhee, bu silindir zımpara gerçekten de çok işe yarıyor. :)

Site hakkında ise bilgim yok.  :(
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
Ynt: Bu site hakkında ne düşünüyorsunuz?
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2010, 09:51:39 »
Dremel ile ilgili benimde üye olduğum bir forum var. www.dremeltutkunlari.com (Umarım yasak değildir, eğer forum linki vermek yasaksa kusura bakmayın yöneticiler silebilir) Bu forumun sahipleri Dremel Türkiye nin yetkili satıcısı www.e-hirdavat.com ve yetkili servisi www.isiklarelektrik.com Kendileri ve forum üyeleri dremelle  ilgili her konuda yardımcı olurlar. Sormak istediklerinizi forumda bulma ve sorularınıza anında cevap alma gibi bir şansınız var.