Bıçak Sanatı - Forum

Av bıçağı

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: Av bıçağı
« Yanıtla #20 : 02 Nisan 2013, 00:05:02 »
Balçak birleşimi ciddi uğraştırmıştır, ama zoru başarmışsın adaşım, ellerine sağlıki kılıf da pek yakışıklı  :2up

Kipmen Sanat web sitesi

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #21 : 02 Nisan 2013, 00:46:30 »
USTAM SAP VE KILIF UYUMU HARIKA.KILIFIN RENGİNE BAYILDIM  :2up
Teşekkür ederim beğendiğinize çok sevindim
gerçekten farklı bir çalışmaya imza atmışsınız, ben çok beğendim...  :2up
Çok teşekkür ederim Murat ustam sağ olasın
çok guzel ve tıtız çalışmışsın elıne koluna sağlık.  gözume ılk çarpan kabzede kullandığın vengenın desenı .
ahşap suyuna kesıldığınde  desenler böyle görkemlı oluyor.  ve bu ahşabı kabzeye paralel monte etmek görsellığı bır kat daha arttırmış.   ;)
Çok teşekkür ederim Taner ustam sağolasın
Ellerinize sağlık Yunus bey bıçağınız harika olmuş... Kılıfına ayrıca bayıldım... Kılıfın üzerindeki boyama sünger ile nokta uygulama ilemi yapılıyor acaba?

Çok Teşekkür ederim sağ olun. Evet aynen öyle belirttiğiniz gibi ufak bir parça sünger ile hafifçe vurarak bu şekilleri elde ediyorsunuz.
ellerine sağlık ustam değişik bir form olmuş....kesinlikle muhteşem, :2up
 kabzadaki tasarıma bayıldım... :2up :2up :2up
Çok teşekkür ederi Bora ustam sağolun
Balçak birleşimi ciddi uğraştırmıştır, ama zoru başarmışsın adaşım, ellerine sağlıki kılıf da pek yakışıklı  :2up
Çok teşekkür ederim Emre ustam sağolasın  :2up :2up

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #22 : 02 Nisan 2013, 08:39:31 »
Kardeşim yeni fark ettim kusura bakma Ellerin dert görmesin mükemmel olmuş Tebrikler :2up :2up :2up

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #23 : 02 Nisan 2013, 08:57:18 »
Kardeşim yeni fark ettim kusura bakma Ellerin dert görmesin mükemmel olmuş Tebrikler :2up :2up :2up
Rasim ustam ne kusuru hocam,ortada bir kusur varsa oda bana aittir. Değerli vaktinizi alıp göz zevkinizi bozduğum için beğendiğiniz için tekrardan çok teşekkür ederim Rasim ustam sağ olun  :2up