Bıçak Sanatı - Forum

1. İzmir buluşması

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
1. İzmir buluşması
« : 09 Kasım 2010, 20:46:18 »
Eveet, bıçaksanatı üyelerinin İzmir dahilinde ilk olarak buluşması, bu gün Berke ile buluşmam vesilesiyle gerçekleşmiş oldu.  ;D

Ben normalde iş gezilerim esnasında bu tür iş dışı organizasyonlar yapamıyorum, ne zaman yapmaya niyetlensem pis bir problem çıkıyor. Tatildeyken bile tam Gökhan'larda demir dövmeye yeltenmişken işin araya girdiğini düşünürseniz durumun vehametini anlarsınız.

Neyse bu sefer işi hallettiğim erken netleşince Berke ile buluşabileceğimi varsayar hale gelmiştim. İş neydi diye merak eden olur diye söyleyeyim. 90 küsur gigabayt kadar RAM ve onaltı disklik bir donanım güncellemesi şeklinde pis bir işti. İşin gerilimini siz düşünün artık

Buluştuktan sonra ortalığı bir süre talan ettik. Mengene nerede var, yuvarlak başlı çekiç var mı, zeytin aldığım mekan neresi ışkı/sıyırgı nerede yaptırılır temalı bir şehir turumuz oldu.

En son olarak da bir gezi raporuna eklenecek en berbat fotoğrafın benimki olduğunu düşündürecek bir fotoğraf da çekmekten geri durmadım.

« Son Düzenleme: 09 Kasım 2010, 20:52:15 Gönderen: deserteagle »
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Berke Boyacı

Ynt: 1. İzmir buluşması
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2010, 21:29:43 »
Günün yorgunluğu. Fotoğrafta çok kötü çıkmısım :) Çok güzel geçti. Herşey için sağol Eylem abi. Plakanın işini halletim yağladım gazeteye sardım bile :)

« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2010, 21:47:29 »
Valla Berkeyi de hep merak ediyordum böylece görmüş oldum. Yoğun bir gün olmuş :2up

Berke Boyacı

« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2010, 22:12:08 »
Evet böylece en çirkin halimi görmüş oldun :). Bir facebook hesabı aç artık sefa ustam :) Bak herkez orda Gökhan abi, Emre abi, Eylem abi, Metin abi ... v.b

« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2010, 23:30:51 »
Yok yok, bence forumun en yakışıklı adamı sensindir eminim. Benim zaten bir Facebook hesabım vardı onu epeyce önce kapattım, böyle daha iyi oluyor ;)

Berke Boyacı

« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2010, 23:45:37 »
Estağfurullah(böylemi yazılıyordu yahu :) ). Face ne kadar gereksiz olsada benim çağımın tamamı orda. Bende istemezdim face aslında ama gerekiyor işte. Ödev almak için vs

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2010, 02:31:52 »
Yorgunluğa değmiş  :2up Bu sayede Berke'yi görebilmek de bonus oldu  ;)

Kipmen Sanat web sitesi

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2010, 09:52:27 »
tahmin ettiğimden daha "iri" çıktın Berke :P Eylem yanında küçük kalmış ;)

umarım verimli bir gün geçirmişsinizdir...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Berke Boyacı

« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2010, 14:46:23 »
Yorgunluğa değmiş  :2up Bu sayede Berke'yi görebilmek de bonus oldu  ;)
:)

tahmin ettiğimden daha "iri" çıktın Berke :P Eylem yanında küçük kalmış ;)

umarım verimli bir gün geçirmişsinizdir...
  ;D Teşekkür ederim... Verimli bir gündü :)