Bıçak Sanatı - Forum

Survival El Kitabı

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
Survival El Kitabı
« : 12 Kasım 2010, 22:45:30 »
Türkçe olarak yayınlanmış nadir eserlerden biri.  Atlas Outdoor dergisinin hediyesi. Tarafımdan upload edilmiştir, virüs içermediğine emin olabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/396813156/survival_el_kitabi.pdf

Berke Boyacı

Ynt: Survival El Kitabı
« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2010, 00:57:54 »
Çok teşekkür ederim :). Dosyanız benim PC den daha temiz :)...
Ayrıca bu bayram girişinde girilmemesi gerektiği vahşi doğa ortamı olduğu dikkatle belirtilen bir ormana dalış yapmayı planlıyordum :) Bu bilgileri okuduntan sonra fikrim değişti... Çünkü orası bayağı vahşi :) Ayı izi bile var...

« Yanıtla #2 : 13 Kasım 2010, 01:07:34 »
Ben kitabı okumak yerine, acil bildirim kurtarma GPS'ine Sefa hocanın numarasını eklemek istiyorum :D
Şaka tabi, çok güzel kaynak, Türkçe olması daha da güzel kılmış. Ellerinize sağlık.
Saygılar,
TT

« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2010, 01:12:36 »
Ben kitabı okumak yerine, acil bildirim kurtarma GPS'ine Sefa hocanın numarasını eklemek istiyorum :D
Şaka tabi, çok güzel kaynak, Türkçe olması daha da güzel kılmış. Ellerinize sağlık.
Saygılar,
TT
Valla gelirim ;) Berke aman, eğitimin yoksa öyle bilmediğin yerlere "dalış" yapma, hele yalnız asla! malum artık havalar soğumaya başladı, geceler ciddi soğuk oluyor ( gece mecburi konaklama durumunda) bu nedenle kaybolma olasılığı ya da yaralanma olasılığına karşı daha dikkatli olmak gerekir.

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2010, 02:39:47 »
Sefa hocama katılıyorum.Birkaç arkadaş geçtiğimiz ay bir buluşma düzenledik. Kamp yapacaktık ama hava aniden değişti. Biryandan soğuk bir yandan çakallarla uğraşmak diğerlerine pek keyif vermedi. İlk defa bu tip etkinlikler deneyenler olabilecekleri önceden kestiremeyebiliyorlar. Dolayısıyla klasik "bir bilen olmadan asla" sözü bence tamda bu iş için.