quote author=HALİL İBRAHİM link=topic=6846.msg135119#msg135119 date=1414651906]
helal olsun ustam, hizmette sınır tanımıyosun maaşallah

[/quote]
Teşekkür ederim.
Soytürk güzel bir çalışma olmuş. ilginç bir tasarımı güzel yorumlamışsın, ellerine sağlık. ağırlığı ne kadar oldu acaba bu arkadaşın?
Teşekkür ederim, Emin kardeşim tartmaya hiç fırsatım olmadı ama her babayiğidin kullanabileceği bir ağırlık değil
helal olsun soytürk usta, dövme celik, arti bicak yetmedi balta oda yetmedi mese agacindan kabza
ellerine kollarina saglik mükemmel

Teşekkür ederim.
Soytürk Ustam savaşa hazırlık mı var?
Ellerin dert görmesin.
Tamamen fantezi ürünü
Ellerine sağlık Soytürk Usta
..
Teşekkür ederim .
Conan filmlerini hatırlattı bana, balta kısmı olmasa daha da estetik olurmuş ama müşteri isteyince yapacak birşey yok. Üzerinde bununla yakalanırsa uzunca bir süre görüşemezsiniz herhalde.
Bende yaparken sürekli " HE MAN, GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA " deyip durdum

Diğer olayı bende düşündüm, sonuçta hiçte masum görünmeyen bir arkadaş görüntüsü var.
Bir kere çok büyük bir emek var ve sıra dışı bir çalışma olmuş ustam.. Ellerin kolların der görmesin..
Eee böyle sıra dışı şeyler görünce insan ister istemez üzerinde biraz kafa yoruyor.. zaten medeniyet dediğimiz şey de böyle gelişmiyor mu? affınıza sığınarak bu sıra dışı aleti biraz daha koplike yapma yönününde bir iki husus beyan etmek isterim.. Elbette benden önce aklına gelen arkadaşlar olmuştur veya yapılmışta olabilir..
Ben diyorum ki, bu alete birde testere eklense?? Balta kısmı biraz daha uca kaydırılarak nasıl olur acaba?
Bence senin tasarımın özellikle baltanın uçta olmasını bende ortada olamsını tercih ederim ( baltayı kullanma bakımından ) fakat genel olarak fikrim iki aletin bir alette olması doğru değil.
ustam ellerine sağlık, bu ne çeşit bir bıçaktır yahu ben de böyle acayip fikirlere kapılıyodum da böyle bi şeyi çocukken bile düşünemezdim

Düşünenler oluyor demek ki