Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 05 Şubat 2016, 17:32:43Alıntı yapılan: mehmet&renas - 05 Şubat 2016, 09:43:51estaf ustam bu benim kullanacağım tarzda olmuş oyüzden görünce oyle yazmışım :)diğerleride güzel tabiki Köşeye sıkıştırmaya çalıştım Yazdıklarına bakınca başarmışsın da
Alıntı yapılan: mehmet&renas - 05 Şubat 2016, 09:43:51estaf ustam bu benim kullanacağım tarzda olmuş oyüzden görünce oyle yazmışım :)diğerleride güzel tabiki Köşeye sıkıştırmaya çalıştım
estaf ustam bu benim kullanacağım tarzda olmuş oyüzden görünce oyle yazmışım :)diğerleride güzel tabiki
Alıntı yapılan: Özgür Burak - 05 Şubat 2016, 18:01:56Adı gibi bir bıçak olmuş ustam elinize sağlık Düşmanın kurtuluş şansı yok desek yeri Teşekkür ederim, Mevlam kimseyi düşman sahibi yapmasın ...
Adı gibi bir bıçak olmuş ustam elinize sağlık Düşmanın kurtuluş şansı yok desek yeri
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 06 Şubat 2016, 01:12:56Alıntı yapılan: Özgür Burak - 05 Şubat 2016, 18:01:56Adı gibi bir bıçak olmuş ustam elinize sağlık Düşmanın kurtuluş şansı yok desek yeri Teşekkür ederim, Mevlam kimseyi düşman sahibi yapmasın ...neden bir bıçaksanatı istanbul da olmasın bak üstüme gelmeyin kötüşeyler yaparım
Hele de "Barut" u olan bir ferde
ya valla benim zozo yu yollarım barutu parçalar bak
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 06 Şubat 2016, 23:39:29Hele de "Barut" u olan bir ferde Onun daha çok ekmek yemesi lazım, henüz hazır değil
Alıntı yapılan: mehmet&renas - 07 Şubat 2016, 00:49:46ya valla benim zozo yu yollarım barutu parçalar bak Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 07 Şubat 2016, 00:39:43Alıntı yapılan: sefaçabuk - 06 Şubat 2016, 23:39:29Hele de "Barut" u olan bir ferde Onun daha çok ekmek yemesi lazım, henüz hazır değil Soytürk önceden tahmin ederek yazmış sanırım
Bildiğin gibi değil
Elinize sağlık ustam
İsim fena ürpertti haa.. meretin kapkara ağzı içi varya, altına ettirir adamın.. Kabze ve namlu uyumu harika olmuş ustam ellerine sağlık ismnin hakkını veriyor bıçak..
Abi bence de bu bir başka olmuş. Eline saglık
Ne güzel bir bıçak olmuş. Bıçağın formu dışında boru pimleri çok yakıştırdım. Ellerine kollarına sağlık.
Eline sağlık Soytürk ustam sap detayı çok güzel olmuş öndeki boru pimlerle beraber