Allah'tan kendime senin sabrından istiyorum Mehmet ustam, başka da birşey diyemiyorum. Ellerin dert görmesin, sahibi de senin baktığın kadar iyi bakar inşallah.
ustam ne denir bilemedim, çok güzel demek te yetmeyecek fakındayım, ama sanırım anlatabilmişimdir,, harika bir çalışma olmuş, ellerinize emeklerinize sağlık,
Eline sağlık ustam Bu bağaya bayılıyorum her işe yakışıyor.Salih usta da yaman iş çıkarmış onun da eline sağlık.
Ellerinize sağlık, çok güzel.
massallah abı sebatına ne kadar ınce ıscılık tebrıkler
Eline sağlık ustam şahane bir güzellik olmuş
Ne güzel şeyler bunlar böyle, otur saatlerce seyret
Mehmet ustam eline sağlık muhteşem olmuş, şu ince işçiliğinize hayranım Kılıfını henüz yapmadınız sanırım.
Alıntı yapılan: Kutsal - 29 Aralık 2020, 13:18:52Ne güzel şeyler bunlar böyle, otur saatlerce seyret Abi çok teşekkür ederim Alıntı yapılan: Muhammet Acar - 29 Aralık 2020, 13:19:44Mehmet ustam eline sağlık muhteşem olmuş, şu ince işçiliğinize hayranım Kılıfını henüz yapmadınız sanırım. Ustam yapmıştım da sahibi fotoğrafı denk gelmemişti. Şimdi baktım resim yok ama videodan ekran kaydı yaptım
Eline sağlık Atik ustam. Muhteşem güzellikte olmuş. İlk görüşte Alexandr Martyniuk ustanın çalışmalarından biri zannettim. Muhtemelen biliyorsundur: https://www.instagram.com/emfitemzis/Facebook'ta çok görüyorum, çok iyi yakut döven bir Türk ustamız var, ondan aldıysanız muhtemelen civa çeliğidir. O sürekli mil halde 1.2210 kullanıyor.