Bıçak Sanatı - Forum

Taslak çekilişi sonucu

Oğulcan

• 96
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Ankara
Taslak çekilişi sonucu
« : 23 Ocak 2017, 17:28:13 »
Merhabalar taslak çekilişi sonucu salim abinin yolladığı hatalarımla dolu profil. Bıçağı yaparken yardımlarını esirgemeyip sorularıma bıkmadan yanıt veren Bülen Bulaycı Zafer Eryıldız ve Salim Türk abilerime çok teşekkür ediyorum.
Çelik: n690
Boyu:16 cm
Sap Malzemesi: Karbonfiber

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: Taslak çekilişi sonucu
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2017, 18:40:19 »
Elinize sağlık.Malzemeler müthiş eşikleri biraz temizlerseniz biraz daha güzel gözükecektir.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Şeref Acar

• *
  • 1586
  • Yer: sarıyer
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2017, 18:55:41 »
Elinize sağlık güzel olmuş

Oğulcan

• 96
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2017, 19:15:12 »
Elinize sağlık.Malzemeler müthiş eşikleri biraz temizlerseniz biraz daha güzel gözükecektir.
Çok teşekkürler eşikleri en kısa zamanda temizleyeceğim  :)

Oğulcan

• 96
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2017, 19:15:46 »
Elinize sağlık güzel olmuş
teşekkürler ustam  :)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2017, 20:38:06 »
Yaparken biraz acele ettiğin için bazı yerlerde eğe kaçtı. Perdahı sonradan tekrar yaparak bazı hatalar yok oldu. Hala hatalar var ama sorun değil. Bu bıçak sana tecrübe oldu. Artık yeni bıçakların gelmesini bekliyoruz. Ellerine sağlık ve güzel günlerde kullan  ;)

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
  • Meslek: sağlık
  • Yer: bursa
« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2017, 20:44:07 »
İyi görünüyor elde ağız açmak hele Perdah yapmak hiç hafif iş değil .Tecrübe edindikçe her bıçakta daha iyi noktaya geliyor insan ve dönüp ilk yaptığın bıçağa bir bakıyorsun 😂 Ben artık bakmıyorum o bıçağa  :D daha iyilerini yapacağınıza inanıyorum ilk ihtiyacımız sabır ve azim inşallah daha iyilerini göreceğiz  👍

Oğulcan

• 96
« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2017, 22:38:52 »
Yaparken biraz acele ettiğin için bazı yerlerde eğe kaçtı. Perdahı sonradan tekrar yaparak bazı hatalar yok oldu. Hala hatalar var ama sorun değil. Bu bıçak sana tecrübe oldu. Artık yeni bıçakların gelmesini bekliyoruz. Ellerine sağlık ve güzel günlerde kullan  ;)
evet ilk bıçağın bütün zorluklarını gördüm eğe yapmayı perdahı diğer bıçaklarımda bütün bu öğrendiklerimi uygulayacağım ve salim abi bütün yardımların için teşekkür ederim tekrar   :)
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 22:40:33 Gönderen: Oğulcan »

Oğulcan

• 96
« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2017, 22:39:59 »
İyi görünüyor elde ağız açmak hele Perdah yapmak hiç hafif iş değil .Tecrübe edindikçe her bıçakta daha iyi noktaya geliyor insan ve dönüp ilk yaptığın bıçağa bir bakıyorsun 😂 Ben artık bakmıyorum o bıçağa  :D daha iyilerini yapacağınıza inanıyorum ilk ihtiyacımız sabır ve azim inşallah daha iyilerini göreceğiz  👍
teşekkür ederim, ağız açarken aparatım yoktu bende serbest elle açmaya çalıştım ve bazı yerlerde dönüşü olmayan eğe çizikleri açtı ama daha iyileri için denemeye devam edicem  :)

« Yanıtla #9 : 23 Ocak 2017, 22:48:11 »
Oğulcan, hataların olması gayet doğal ve normal, önemli ola başlayıp bitirmiş olman. Zaman içerisinde kimbilir Senden ne işler göreceğiz. Şu an neredeyse hepimizden daha şanslı olan Sensin  ;) ellerine emeklerine sağlık  :2up  :2up

Onur TAŞKIRAN

• 175
  • Meslek: Matematik Öğretmeni
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2017, 22:50:18 »
Ellerinize sağlık hem malzeme hem görünüş olarak çok hoşuma gitti. O kadar kusur olur hem el yapımı olduğu belli olsun biraz :)

Oğulcan

• 96
« Yanıtla #11 : 23 Ocak 2017, 23:01:23 »
Oğulcan, hataların olması gayet doğal ve normal, önemli ola başlayıp bitirmiş olman. Zaman içerisinde kimbilir Senden ne işler göreceğiz. Şu an neredeyse hepimizden daha şanslı olan Sensin  ;) ellerine emeklerine sağlık  :2up  :2up
Teşekkür ederim bende bu hataları bu bıçak için ders olarak kabul ettim ama bir sonraki bıçaklarımda daha az hatalı olmasını umuyorum  :)

Oğulcan

• 96
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2017, 23:02:14 »
Ellerinize sağlık hem malzeme hem görünüş olarak çok hoşuma gitti. O kadar kusur olur hem el yapımı olduğu belli olsun biraz :)
Teşekkür ederim, evet malzemeler çok güzel ve özel malzemeler benimde çok hoşuma gitti  :)

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
« Yanıtla #13 : 23 Ocak 2017, 23:17:14 »
Oğulcan incelik gösterip adımızı anmışsın teşekkür ederiz, bıçak şöyle olmuş böyle olmuş demiyeceğim birebir görüştüğümüz için azmini isteğini biliyorum o yeter. Aynen devam

Oğulcan

• 96
« Yanıtla #14 : 23 Ocak 2017, 23:44:12 »
Oğulcan incelik gösterip adımızı anmışsın teşekkür ederiz, bıçak şöyle olmuş böyle olmuş demiyeceğim birebir görüştüğümüz için azmini isteğini biliyorum o yeter. Aynen devam
Teşekkür ederim aslında yorumlara fazlasıyla açığım  beni daha da teşvik eder  :)

Gölge

• 1058
  • Sami
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #15 : 23 Ocak 2017, 23:56:37 »
Elinize sağlık

Oğulcan

• 96
« Yanıtla #16 : 24 Ocak 2017, 00:00:22 »
Teşekkür ederim  :)

President

• 132
« Yanıtla #17 : 29 Ocak 2017, 23:26:42 »
İnşallah bize de kısmet olur.
Emeğinize sağlık

Oğulcan

• 96
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2017, 01:28:52 »
İnşallah bize de kısmet olur.
Emeğinize sağlık
İnşallah çok zevkli birşey insanın çeliğe şekil vermesi  :)
teşekkür ederim.

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #19 : 30 Ocak 2017, 01:45:15 »
Ben öyle bariz bıçağın seklini şemalini kaçıracak bir hata göremedim, bence ilk bicak için çok cok iyi bir iş olmuş tebrik ederim
Beni bu guzel havalar mahvetti