Bıçak ve işçilik gayet güzel. Kalınlıgı belirtmemişsiniz ama 4mm dir sanırım. Buna göre agız açısı bence çok geniş olmuş. Taşlama çizgisi yukarda olsa, yani daha dar bir ağız açısı olsa idi daha konforlu kesim alırdınız. Neyse nasıl olursa olsun, bizim olsun. Tebrikler
Önceki bıçaklara göre biraz daha az itinalı bir bıçak olmuş sanırım.Sağ ve sol tarafta taşlamalarda biraz fark olmuş sanırım. Kabze güzel görünüyor.Çalışmaların devamını bekliyoruz.
Alıntı yapılan: Kutsal - 17 Haziran 2017, 23:15:28Önceki bıçaklara göre biraz daha az itinalı bir bıçak olmuş sanırım.Sağ ve sol tarafta taşlamalarda biraz fark olmuş sanırım. Kabze güzel görünüyor.Çalışmaların devamını bekliyoruz.Taşlamalar aynı foto çekimiyle alakalı esasında foto kutusu yapmak şart oldu. 😀Teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: İdris GÜRSOY - 17 Haziran 2017, 23:20:24Alıntı yapılan: Kutsal - 17 Haziran 2017, 23:15:28Önceki bıçaklara göre biraz daha az itinalı bir bıçak olmuş sanırım.Sağ ve sol tarafta taşlamalarda biraz fark olmuş sanırım. Kabze güzel görünüyor.Çalışmaların devamını bekliyoruz.Taşlamalar aynı foto çekimiyle alakalı esasında foto kutusu yapmak şart oldu. 😀Teşekkür ederim.Daha az itinalı derken tam olarak neden bahsettiniz taşlama ustu izlerdenmi?
Alıntı yapılan: İdris GÜRSOY - 17 Haziran 2017, 23:22:29Alıntı yapılan: İdris GÜRSOY - 17 Haziran 2017, 23:20:24Alıntı yapılan: Kutsal - 17 Haziran 2017, 23:15:28Önceki bıçaklara göre biraz daha az itinalı bir bıçak olmuş sanırım.Sağ ve sol tarafta taşlamalarda biraz fark olmuş sanırım. Kabze güzel görünüyor.Çalışmaların devamını bekliyoruz.Taşlamalar aynı foto çekimiyle alakalı esasında foto kutusu yapmak şart oldu. 😀Teşekkür ederim.Daha az itinalı derken tam olarak neden bahsettiniz taşlama ustu izlerdenmi?Muhtemelen ben yanlış gördüm, güzel çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
Çok güzel olmuş elinize sağlıkTek eksiği ip asma deliği olmuş. Kabz ede kundak cilasimi kullandiniz ?
Elinize sağlık. Özellikle ricasso kısmı benim çok hoşuma gitti.
Ellerinize sağlık
gayet güzel görünüyor tebrikler
Bu bıçak hala sizde mı acaba?