Alıntı yapılan: Taner Salar - 09 Haziran 2011, 21:11:16 bugun acaba hangısı bıçakla benımkı eşleşecek dıye çok düşündüm. hangı ustamızın bıçağı olduğunu yazmıyacağım gelınce yayınlarım. ama bır köşede saklanmayıp görevını tam anlamı ıle yapacak.. Arkadaşlar liste birebir eşleşmeli değil yani sizin bıçağınızı yollayacağınız kişi ile bıçağını size yollayacak kişi aynı olmayabilir, kesinlikle bıçak kimden gelecek bilemezsiniz
bugun acaba hangısı bıçakla benımkı eşleşecek dıye çok düşündüm. hangı ustamızın bıçağı olduğunu yazmıyacağım gelınce yayınlarım. ama bır köşede saklanmayıp görevını tam anlamı ıle yapacak..
Alıntı yapılan: emrekipmen - 09 Haziran 2011, 21:16:42Alıntı yapılan: Taner Salar - 09 Haziran 2011, 21:11:16 bugun acaba hangısı bıçakla benımkı eşleşecek dıye çok düşündüm. hangı ustamızın bıçağı olduğunu yazmıyacağım gelınce yayınlarım. ama bır köşede saklanmayıp görevını tam anlamı ıle yapacak.. Arkadaşlar liste birebir eşleşmeli değil yani sizin bıçağınızı yollayacağınız kişi ile bıçağını size yollayacak kişi aynı olmayabilir, kesinlikle bıçak kimden gelecek bilemezsiniz hııım bak bende bilmiyordum bunu
Alıntı yapılan: fatih Aydın - 10 Haziran 2011, 09:17:14Alıntı yapılan: emrekipmen - 09 Haziran 2011, 21:16:42Alıntı yapılan: Taner Salar - 09 Haziran 2011, 21:11:16 bugun acaba hangısı bıçakla benımkı eşleşecek dıye çok düşündüm. hangı ustamızın bıçağı olduğunu yazmıyacağım gelınce yayınlarım. ama bır köşede saklanmayıp görevını tam anlamı ıle yapacak.. Arkadaşlar liste birebir eşleşmeli değil yani sizin bıçağınızı yollayacağınız kişi ile bıçağını size yollayacak kişi aynı olmayabilir, kesinlikle bıçak kimden gelecek bilemezsiniz hııım bak bende bilmiyordum bunu işin espirisede burda zaten kargo gelene kadar catlayacaksın
Sen iyice ihtiyarladın artık usta yakında perçin deliklerinide kesici kısma açmaya başlarsın
Haksızlık etmeyelim kendimize, tatara dan sonra ilk geniş katılımlı etkinliğimiz bu oldu ve bence güzel de oldu. Dilerim geleneksele dönüşür
Emre, özel mesajla gelen alıcı isim adresi hala geçerli di mi?
dadi hayırlısı sanki batıya doğru yol alıyor