Bunları tartışmaya başlamamız bile çok iyi bence
Şeref, Kiridashi nin sanatsal kapasiteyi kısıtlayan ve sanatçı yorumuna ihtiyaç duyan bir tür olmadığı görüşüne katılmıyorum. Kiridashi veya bir başka tür, zaman içerisinde sadeleşmiş veya optimize olmuş bir bıçak ya da bir başka takımda yapılacak, sınırsız kombinasyonda alternatif yaklaşım olduğunu düşünüyorum, ve forumdaki üretimlere bakılırsa şaşırtıcı sonuçların karşımıza çıkacağına eminim ( en başta Senden
). Bunu göreceğiz. Kılıf deyince aklımıza hep deri geliyor örneğin, ama geleneksel yapılmış Kiridashilerin bir kısmı ahşap kına sahip, Hatta friction folder türü açılıp kapanabilen Kiridashiler bile var. Yapılabilecekleri düşününce daha şimdiden insanın aklına bir çok heyecanlı şey geliyor, eminim sizlerin de geliyordur. Temanın belirlenmiş olması en azından "ne tür bir bıçak yapsam" karmaşasını ortadan kaldıracak ve estetiğe biraz daha yoğunlaşma zamanı tanıyacak bizlere, gibi geliyor bana.
Ustam saygılar, serbestiz yani 👍👍
Değiş-tokuş yada buluşma organizasyonunun yapılacağını duyunca çok sevinmiştim. İkisi beraber olmuş
çok da güzel olmuş. Temada kridashi'nin belirlenmiş olduğuna ilk duyduğumda bende Şeref gibi düşünmüştüm ancak farklı bir deneyim olacak gibi. Aslında DTE'ye başka bir proje yapacağım için katılmayacaktım ama belirlenen sürede ikisini de çıkara bilirmişim gibi geldi. Şimdiden hayırlı olsun.
Tema çok iyi Mehmet ustam
Hızlı hazırlanabilir bir tür, hepimiz için dediğin gibi
farklı bir deneyim olacak. En güzel kısmı da
farklı fikirlerin bir arada, bir cemiyet ortamında
sunulacak olması.
Bülent abi başlamış bitirmek üzere, kolay gelsin.
Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim.