Bıçak Sanatı - Forum

DTE 2019

Bayram Sakarya

• **
  • 115
  • Bayram Barka
  • Meslek: Kalıpçılık Öğretmeni
  • Yer: Ankara
Ynt: DTE 2019
« Yanıtla #120 : 03 Eylül 2019, 22:41:57 »
Acizane fikrim benim gibi tembeller de biraz daha garnet etsek tahminim katılım 25 ı geçerdi. Ben bir türlü ısıl işlemi yapamadığım için etkinliğe katılamadim. 😔
"Kem alat ile kemalat olmaz"

emruhu

• 271
  • Meslek: Matematikçi
  • Yer: BARTIN
« Yanıtla #121 : 05 Eylül 2019, 11:37:54 »
Arkadaşlar Emin Albayrak' a yolladığım mesajı giden kutusunda göremiyorum bir türlü. Siz de yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı. üç sefer yolladım bir de farklı şekillerde... :o :o :o

HüseyiN.TufekCi

• 269
  • hüseyin
  • Meslek: Elektrik
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #122 : 05 Eylül 2019, 11:43:00 »
Arkadaşlar Emin Albayrak' a yolladığım mesajı giden kutusunda göremiyorum bir türlü. Siz de yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı. üç sefer yolladım bir de farklı şekillerde... :o :o :o
mesajı kaydet diye tık var onu isaretlemezsen gözükmüyor diye biliyorum
Beni ancak bir ÂMÂ gördü, göremeden anladı neler hissettiğimi.Dert size zeval olmaz. Bana ancak dilsiz anlattı dili olanın dile getiremediklerini.Teşbihte kusur olmaz.

emruhu

• 271
« Yanıtla #123 : 05 Eylül 2019, 12:17:10 »
Gitmiştir herhalde mesaj. Emin ustam en azından " mesaji gelen kişiler..." diye bir ileti gönderek haber vereydi iyiydi.

HüseyiN.TufekCi

• 269
  • hüseyin
« Yanıtla #124 : 05 Eylül 2019, 12:34:34 »
Gitmiştir herhalde mesaj. Emin ustam en azından " mesaji gelen kişiler..." diye bir ileti gönderek haber vereydi iyiydi.
gözükmese de gidiyor sıkıntı yapma 😊
Beni ancak bir ÂMÂ gördü, göremeden anladı neler hissettiğimi.Dert size zeval olmaz. Bana ancak dilsiz anlattı dili olanın dile getiremediklerini.Teşbihte kusur olmaz.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #125 : 05 Eylül 2019, 14:18:51 »
arkadaşlar merhaba,

az önce herkese kime kargo yapacağını ilettim. tüm katılımcılar iletilerini kontrol ederlerse sevinirim. kargo ödemesini gönderen kişinin yapması gerekiyor ki gerçekten bir hediye olsun. pazartesi en geç kargoları vermiş olalım. bu başlığın altında kargosu gelen de yayınlarsa derli toplu bir görüntü yakalamış oluruz.

tekrar herkese teşekkürler.
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

ibrahim09

• 254
  • İbrahim İşit
  • Meslek: Uzk. Vardiya Zabiti
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #126 : 08 Eylül 2019, 11:04:03 »
Ben de elimden geldiğince forumu takip ettim,  bu etkinliğe katılmayı çok isterdim fakat atölyemden uzakta ve benim için ters bir zamana denk geldiği için katılamadım. Katılan arkadaşlara ne mutlu.

HüseyiN.TufekCi

• 269
  • hüseyin
« Yanıtla #127 : 08 Eylül 2019, 13:34:51 »
Ben cuma günü akşam yolladim emaneti.insallah sağ salim sahibine ulaşır 😊

Temur.akin

• 442
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #128 : 08 Eylül 2019, 14:49:28 »
Değerli Ustalar,
Temur_akin kime çıktı ise kargoyu Salı günü çıkarsın lütfen. Şehir dışındayım. Çıktı şse dert etmesin kargo bir süre şubede bekletiliyor sanırım.

Mehmet hocam(dela)  ben kargoyu salı günü verebileceğim.

Saygılarımla,
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle çelik...

dela

• *
  • 2159
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
« Yanıtla #129 : 08 Eylül 2019, 16:19:43 »
........

Mehmet hocam(dela)  ben kargoyu salı günü verebileceğim.

Saygılarımla,

Eyvallah.
Sorun yok.  :)

CENGaver42

• 628
  • Cengiz
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: konya
« Yanıtla #130 : 09 Eylül 2019, 12:11:40 »
Benimki sahibini buldu. Cumartesi günü.
"Ne kadar usta olursan ol acemi olacagın pek çok gün olacak."

orkunaydin350

• *
  • 1948
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
« Yanıtla #131 : 09 Eylül 2019, 12:21:14 »
Bana da Arif Aydın'dan kargo gönderilmiş ama isimden tanıyamadım. :( Özür dilerim. Forumda malum hep kullanıcı adlarını görüyoruz. Hangi kiridashi olduğunu merak ediyorum. :P

HüseyiN.TufekCi

• 269
  • hüseyin
« Yanıtla #132 : 09 Eylül 2019, 13:34:41 »
Bana da Arif Aydın'dan kargo gönderilmiş ama isimden tanıyamadım. :( Özür dilerim. Forumda malum hep kullanıcı adlarını görüyoruz. Hangi kiridashi olduğunu merak ediyorum. :P
adınıza kargo olduğunu nasıl öğreniyorsunuz.mesajmi geliyor 😊

« Yanıtla #133 : 09 Eylül 2019, 15:53:08 »
Orkun arkadaşımızın yaptığı Kiridashi de bugün bana geldi  ^-^, gerçekten nefis bir Kiridashi, çok güzel olmuş. Ellerine kollarına sağlık Orkun, her zaman saklayacağım. Sağolasın.

orkunaydin350

• *
  • 1948
  • Orkun AYDIN
« Yanıtla #134 : 09 Eylül 2019, 16:50:15 »
adınıza kargo olduğunu nasıl öğreniyorsunuz.mesajmi geliyor 😊

Evet SMS geldi. :)

Orkun arkadaşımızın yaptığı Kiridashi de bugün bana geldi  ^-^, gerçekten nefis bir Kiridashi, çok güzel olmuş. Ellerine kollarına sağlık Orkun, her zaman saklayacağım. Sağolasın.

Beğenmenize sevindim hocam, çok teşekkürler. Buna gelene kadar sizin koleksiyonunuzda neler vardır neler. ;) Bunu herhangi bir testte denek olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. >:D

emruhu

• 271
« Yanıtla #135 : 09 Eylül 2019, 16:57:11 »
Orkun hocam kargoyu ben yolladim. Arif Aydın 'ın üzerinden yolladim. Yüzde 50 indirimi vardi. Umarım beğenirsin

HüseyiN.TufekCi

• 269
  • hüseyin
« Yanıtla #136 : 10 Eylül 2019, 12:01:01 »
Şeref kardeşimin yaptığı kirdashi elime ulaştı.cok hoş ve güzel olmuş ellerine sağlık geyik boynuzu detayı ayrı bir güzel.

orkunaydin350

• *
  • 1948
  • Orkun AYDIN
« Yanıtla #137 : 10 Eylül 2019, 12:08:42 »
Orkun hocam kargoyu ben yolladim. Arif Aydın 'ın üzerinden yolladim. Yüzde 50 indirimi vardi. Umarım beğenirsin

Emrullah ustam, dün akşam kargodan gelen paketi heyecanla açtım ve hemen forumla paylaşmak için bir video çektim. Standıyla birlikte çok güzel çalışma olmuş. En sevdiğim ağaç olan ceviz kabza ve ceviz stand çok uyumlu görünüyor. Ellerine sağlık, çok teşekkür ederim. :2up

https://www.youtube.com/watch?v=SNnMSQv6J7c

Bu arada, videoda direk isim kullanmadım ama eğer istersen ve senin için sakıncası yoksa bilgilerde gerçek ismini de yazabilirim.

borakent

• 527
  • Meslek: Psikolojik Danışman
  • Yer: Antakya
« Yanıtla #138 : 10 Eylül 2019, 16:08:38 »
Ben de Şevkat isimli üyemizden aldım. Elinize sağlık güzel bir anı oldu benim için.

Şevkat

• 42
  • Meslek: Bayrak direği imalat
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #139 : 10 Eylül 2019, 16:48:07 »
Güzel günlerde kullanın. Bende iyce meraklanıyorum gözüm yollarda kaldı kargocuları gözler oldun  :))