Arkadaşlar Emin Albayrak' a yolladığım mesajı giden kutusunda göremiyorum bir türlü. Siz de yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı. üç sefer yolladım bir de farklı şekillerde...
Alıntı yapılan: emruhu - 05 Eylül 2019, 11:37:54Arkadaşlar Emin Albayrak' a yolladığım mesajı giden kutusunda göremiyorum bir türlü. Siz de yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı. üç sefer yolladım bir de farklı şekillerde... mesajı kaydet diye tık var onu isaretlemezsen gözükmüyor diye biliyorum
Alıntı yapılan: HüseyiN.TufekCi - 05 Eylül 2019, 11:43:00Alıntı yapılan: emruhu - 05 Eylül 2019, 11:37:54Arkadaşlar Emin Albayrak' a yolladığım mesajı giden kutusunda göremiyorum bir türlü. Siz de yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı. üç sefer yolladım bir de farklı şekillerde... mesajı kaydet diye tık var onu isaretlemezsen gözükmüyor diye biliyorumGitmiştir herhalde mesaj. Emin ustam en azından " mesaji gelen kişiler..." diye bir ileti gönderek haber vereydi iyiydi.
........Mehmet hocam(dela) ben kargoyu salı günü verebileceğim. Saygılarımla,
Bana da Arif Aydın'dan kargo gönderilmiş ama isimden tanıyamadım. Özür dilerim. Forumda malum hep kullanıcı adlarını görüyoruz. Hangi kiridashi olduğunu merak ediyorum.
Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 09 Eylül 2019, 12:21:14Bana da Arif Aydın'dan kargo gönderilmiş ama isimden tanıyamadım. Özür dilerim. Forumda malum hep kullanıcı adlarını görüyoruz. Hangi kiridashi olduğunu merak ediyorum. adınıza kargo olduğunu nasıl öğreniyorsunuz.mesajmi geliyor 😊
Orkun arkadaşımızın yaptığı Kiridashi de bugün bana geldi , gerçekten nefis bir Kiridashi, çok güzel olmuş. Ellerine kollarına sağlık Orkun, her zaman saklayacağım. Sağolasın.
Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 09 Eylül 2019, 12:21:14Bana da Arif Aydın'dan kargo gönderilmiş ama isimden tanıyamadım. Özür dilerim. Forumda malum hep kullanıcı adlarını görüyoruz. Hangi kiridashi olduğunu merak ediyorum. Orkun hocam kargoyu ben yolladim. Arif Aydın 'ın üzerinden yolladim. Yüzde 50 indirimi vardi. Umarım beğenirsin