Bıçak Sanatı - Forum

Yerli üretim sulu bıcak bileme taşı 1000 kum

MustafaGokce45

• *
  • 13
  • Meslek: Mekanik
  • Yer: Manisa
Yerli üretim sulu bıcak bileme taşı 1000 kum
« : 01 Temmuz 2020, 10:55:51 »
Selamun Aleyküm ahali  :)
Size güzel haberler veriyorum
1000 kum bileme tası üretimimiz  başlamiştır
1 ay sonra 400/1000 kum kombine
3000/6000 kombine
Ve 10000 taş üretimimiz olucaktır

https://youtu.be/K8llAtOI-CIimdi
elimizde sadece 1000 kum şu an var
Vatana millete hayırlı olsun

Emrah06

• 337
  • Meslek: Bim Management
  • Yer: Ankara
Ynt: Yerli üretim sulu bıcak bileme taşı 1000 kum
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2020, 12:51:41 »
Aleyküm selam, firma felan ismi iletişim fiyat konusunda bilgilerinizi yazsaydınız daha iyi olurdu sanırım. Videoyu şuan izleyemedim video ile sorun oluştu yazıyor youtubede.

Saygılarımla.
Ateşe dayanabildiğin kadar günah işle...

« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2020, 13:20:11 »
ÖÇncelikle elinize sağlık. Videoda bileme yaptığınız bıçağın niteliği nedir acaba, çelik (cinsi, yaklaşık sertliği)? taşın ölçüleri gayet güzel görünüyor, içerikte kullandığınız aşındırıcı cinsi nedir, biraz bilgi verebilirmisiniz ?.

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2020, 15:44:45 »
Henuz atölyeden üretip yapıp instagram facebook youtube üzerinden satışimız basladı bir kac aya kadar urünüme bir ad ve firma adı altında ulasabilirsiniz detaylı bilhi almak isteye

https://m.facebook.com/mustafa.gokce.77?ref=bookmarks

507 151 3929

mustafagokce780 inatagramdan ulasavilirsiniz

« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2020, 16:38:35 »
Henuz atölyeden üretip yapıp instagram facebook youtube üzerinden satışimız basladı bir kac aya kadar urünüme bir ad ve firma adı altında ulasabilirsiniz detaylı bilhi almak isteye

https://m.facebook.com/mustafa.gokce.77?ref=bookmarks

507 151 3929

mustafagokce780 inatagramdan ulasavilirsiniz

Yanlış anladınız sanıyorum, ben satışın ne zaman başladığını veya markayı sormamıştım. Paylaştığınız videodaki bıçağın çeliği ve taşta ne tür bir aşındırıcı kullandığınız idi.

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2020, 17:05:38 »
440c 58 hrc

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2020, 18:55:32 »
Aliminyum oksit + garnet

Mahmut Erdoğan

• 582
  • Meslek: Matematik Öğrtmni-Makina Müh(öğrnci)
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #7 : 01 Temmuz 2020, 19:46:14 »
KeskinTaş
ben bir isim önereyim
eğer bu ismi kullanırsanız bir taş hediye edersiniz artık  :2up
(Rabbimiz!) Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.(Fatiha 5)

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #8 : 01 Temmuz 2020, 20:22:50 »
Keskintaş :2up   neden olmasın  :)  yeni ürunlerin arge surecleri devam ediyor ama isim konusu gercekten yorucu :)

isotto

• 27
  • Yer: Türkiye
« Yanıtla #9 : 01 Temmuz 2020, 21:32:30 »
Öncelikle elinize sağlık, en azından JIS400/1000'lik yerli üretim bir taşa ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

20 / 8 / 1,5 ölçülerindeki taşa 90 TL istiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Ortada bir firma ismi, düzgün bir ürün tanıtımı olmadan sadece Whatsapp'dan fotoğraf ve video göndererek pek güven vermediğinizi söylemek istiyorum.

Nacizane tavsiyem, düzgün platformlarda ve güvenilir kişilerle öncelikle ürününüzü tanıtmanız. 

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2020, 22:20:22 »
Dogru söylüyorsunuz ama zaten ben bunu facebook uzerinden  pazarlıyorum hatta ürünü kullan parasını öyle gonder diyorum
Bu siteyi  yeni gordum yoksa facebook ve instagramda  kullanıci yorumlarımiz mevcut sadece bu aiteye resim ve video yüklemekte zorlanıyorum

Mahmut Erdoğan

• 582
  • Meslek: Matematik Öğrtmni-Makina Müh(öğrnci)
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2020, 23:14:39 »
Yerli ürün başımızın tacı
Mustafa Bey Tebrikler Saygılar.
Ustalarım bu gördüğünüz markalar büyük firmalar işe ufak ufak başlamışlardır.
Bence siz Sefa Hocaya (Sefa Çabuk) bir tane gönderin o deneyimlesin test etsin (tabi kendiside kabul ederse)
ona göre bu sitedeki herkes alır diye düşünüyorum.
(Rabbimiz!) Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.(Fatiha 5)

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #12 : 02 Temmuz 2020, 02:00:28 »
Tabiki neden olmasın zaten amaç ürünü tanıtmak izah ettigim gibi  rrsim ve video yükleyemedim siteye  buyuk geldi  boyutu  kullanıcı yorumları testlerimiz falan var

dela

• *
  • 2161
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2020, 02:38:27 »
Mahmut Hoca'ya katılıyorum. Sefa Hoca " Bu ürün alınır. " derse, alırım.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2020, 02:40:50 Gönderen: dela »

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #14 : 02 Temmuz 2020, 03:25:23 »
Tabiki iletisim bilgilerini gondersin  urunu gonderebilirim

orkunaydin350

• *
  • 1955
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #15 : 02 Temmuz 2020, 08:47:05 »
Mustafa bey;

Tebrik ederim, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Umarım dışarıya bağımlı olmaktan kurtuluruz ve layığıyla üretim yapıp gerçekten iyi kalite taşları Türkiye'de bulabiliriz. Bu konularda biraz daha milliyetçi tarafım ağır basıyor. Mümkün oldukça yerli ürün kullanmak isterim. Lakin gelir seviyem ve alım gücüm belli. Amiyane tabirle maaşım belli. Beğenmedim diye aynı ürünün başka bir çeşidini alma lüksüm yok. Bu sebeple uzun zamandan beri riske girmeden kalitesinin iyi olduğunu bildiğim ürünlere yöneliyorum sadece. Sadece bıçakçılık için geçerli değil, tüm harcamalarım bu şekilde.

Bileme taşı memleketimizde ulaşması zor bir ürün. İyi bir taş yada elmas plakayı yurtdışından getirtmemiz gerekiyor. Şahsen taşları çok sevdiğim için bu habere ayrıca sevindim. Ama yukarıda anlattığım gibi, hadi hemen alayım yok malesef. İlk defa karşılaştığım bir ürün hakkında sorgulama yapmamı anlayışla karşılarsınız diye ümit ediyorum. Bu noktada birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim. Aşındırıcı meteryallini Sefa hocam sormuş zaten. Peki aşındırıcıyı bir arada tutan yapı ne kadar sağlam? Yani taş ne kadar çabuk yada geç aşınır? Uzun ömürlü müdür? Bunları sanırım yıllar içinde kullanan birinin gözlemlemesi gerekir. Gerçi Sefa hocam karşıdan bir baksa da anlar. ;D Diğer sorum ise aşındırıcı boyutları ne kadar homojen? Ben doğal taşlarda hep zamansız çiziklerden müzdaribim. Taşın bir bölümü gayet iyi ve homojen bileme yaparken bir anda az derinde büyük bir parça çıkıyor. Kolay da aşınmıyor o kısım. Sonra tekrar zımpara ile o kısmı aşındırıp düzeltmeye uğraşıyorum. Bu tarz stabil olmayan partikül büyüklükleri ile karşılaşma ihtimalimiz var mıdır?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Orkun

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #16 : 02 Temmuz 2020, 09:33:15 »
15 18 mikron arası eger bıçagınız ciziliyorsa bileme yaptiginiz  taşın icinde  400 600 mikrona yakın  homojen olmayan parçalar vardır  çok kısa bir süre icinde hem daha ucuz  max 100 tl gibi bir fiyatla 10000 ve 20000 lik taşlar ulaşmak mümkün olucak sadece  Kum degeri yükseldikçe o kum degeri icin ayrı ayrı ekipman almak gerekiyor

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #17 : 02 Temmuz 2020, 12:43:01 »
Kullanılan malzeme kalitesiz ise  arada mikron farklılıkları görülebilir ayrica

« Yanıtla #18 : 02 Temmuz 2020, 17:16:08 »
Arkadaşlar test amaçlı beni önermişler, güvenlerinden ötürü çok teşekkür ederim, sağolsunlar. Ancak üzülerek söylemek isterim ki, bu tür testlere girmek istemiyorum, affetsinler.

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #19 : 02 Temmuz 2020, 21:33:26 »
Mustafa Bey,
Gayretinizi takdir ediyorum. Dediğiniz gibi bir ürün ise ben de seve seve alırım. Ama aklımda bir takım sorular var. Videoyu yükledikten sonra 4 tane şüpheli hesap ürünü aldıklarını ve memnun kaldıklarını söylemiş. Üstelik aynı gün. Hesaplara girip bakıyorsunuz hiçbir aktiviteleri yok. Beni ikna etseniz bile videonuzu izleyen ve ikna etme şansınızın olmayacağı kullanıcılar olacaktır.
Diğer taraftan neden bilinen bir marka (mesela aynı fiyata Makita taş) almak yerine sizin ürününüzü tercih edelim? Ya fiyatı gözden geçirin, ya da siz video editi olmadan kendi üretiminiz taşı farklı 3-4 marka taş ile karşılaştıracağınız bir video çekin. İnsanları alışkanlıklarından vazgeçirmek biraz zor olabilir yoksa.
Eleştrilerimi umarım yapıcı bulursunuz. Kolaylıklar dilerim.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2020, 21:36:03 Gönderen: mehmet_ »
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/