Bıçak Sanatı - Forum

Yerli üretim sulu bıcak bileme taşı 1000 kum

MustafaGokce45

• *
  • 13
  • Meslek: Mekanik
  • Yer: Manisa
Ynt: Yerli üretim sulu bıcak bileme taşı 1000 kum
« Yanıtla #20 : 02 Temmuz 2020, 22:43:33 »
Yorumunuz icin tesekkur ederim benim urunu illa alin demedim veya illa Makita alinda demedim ben bu Tası Yurt İçi imkanlar üretebildim dedim  yorum yapanlar daha once tas sattigim muaterilerdir buyuk ihtimal ki  yeni urunlerin yapildigini yazan detaylı bir yazi yazıp facebook instagram  uzerinden video linkini paylasip toplu gonderdim size yerli ürün kullanın demiyorum  bir sürü japon taslari var kaliteli  zaten baştada bu benim urunum bunu satin alin demedim ki hatta musterilere kullan parasini oyle go der diyorum begenmezsen parasida taşta sende kalsin var mı boyle garantili satan

Gölge

• 1058
  • Sami
  • Meslek: Emekli
« Yanıtla #21 : 05 Temmuz 2020, 15:39:19 »
Manisanın neresindesiniz? ben merkezde ikamet ediyorum görüşmek ve taşları incelemek isterim, sizcede uygunsa.

Şeref Acar

• *
  • 1587
  • Yer: sarıyer
« Yanıtla #22 : 05 Temmuz 2020, 18:49:18 »
Merhabalar
Ustalarım ve abilerim gayet güzel eleştiri
yapmışlar. Ben de reklam işinin geliştirilmesi
taraftarıyım. En azından kaliteli bir video olabilir.

Gördüğüm kadarıyla taş hızlı ve etkili.
Çamur çıkarmamasına rağmen işi başardı.
Bu da taşın uzun süre dayanabileceğini gösteriyor.

Bir iki hususa dikkat çekmek isterim.
Memlekette bu sınıfta doğal taşlar mevcut
özellikle yağ taşları. Bunlar rakibiniz olacak illa ki.

Ve ebatlar konusu; videodaki ebat standartların
dışında geniş. Ve de ince.
Bıçak için 20X5X2,5 cm ölçüler kullanışlıdır.

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #23 : 05 Temmuz 2020, 23:54:26 »
Manisa Alasehirdeyimm tabiki gorusebiliriz

MustafaGokce45

• *
  • 13
« Yanıtla #24 : 05 Temmuz 2020, 23:57:51 »
Yag taşlari rakip olabilir demissiniz cok bilgim yok yag taşi daki aşıdirıci cinsi nedir ve oranı % kactir acaba
Shapton glass japonyanin en pahali  yapay taş üreticisi ve kalinlik 1.1 mm 21 cm uzunlugu 7 cm genisligi var

maviplanet

• 12
  • Abdulkadir
  • Meslek: Sağlık
  • Yer: Karadeniz
« Yanıtla #25 : 18 Ağustos 2020, 16:58:22 »
videonuzun altında ürünü aldım çok iyi ürün yazan 4 yada 5 kullanıcının youtube hesap açım tarihi 27.06.2020. yani aynı gün açılmış hesaplar ile teşekkür mesajı atılmış.

bu üründe gerçekçiliği artırmanız için kendinizi ve ürünü kurumsal tanıtmanız ciddiyet açısından daha önemli.

ersin 1806

• 38
  • Meslek: CNC işleme CMM ölçü kontrol
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #26 : 19 Ağustos 2020, 16:36:25 »
     Mustafa bey merhaba
   videonuzu izledim 1000 kum bileme taşının kısa zaman da  440 C çeliği biledi 58 hrc olabilir fakat karbon çelikleri ve toz metallerde iş değişebilir çünkü bu çelikler daha dayanıklı ve tok çelikler dir
    Arkadaşların yapmış oldukları yorumları okudum bence gayet aydınlatıcı yapıcı ve sizi daha iyi bir yerlere  taşıma gayesi ile yazılmış yorumlar naçiz hane fikrim dikkate alın ürünün tanıtımını pazarlamasını video çekimlerini bu eleştirileri göz önünde bulundurarak yeniden yapılandırın Bu camiadaki form üyelerinin çoğu el emeği göz nuru birşeyler yapmaya çalışan insanlar elbetteki sizi destekleyecekler fakat eksik yada yanlış bir durumda sizi uyarmak babında eleştiri yapacaklardır
    ben bıçaklarımın bilenmesinde kendi yaptığım bileme aparatında elmas bileme taşları kullanıyorum 1000 kum a kadar sonra 2000 kum grit taşı ile kılağı alıyorum mesela sizin taşlar benim aparata olmaz ama olmalı bende alıp kullanmak isterim yerli malı yurdun malı neden benim param dısarı gitsin kullandığım elmas taşın ölçüleri 150 *20*5mm  siz bu ölçüleri 200*25*10mm yapabilirsiniz bende aparaıtımda kullanabilirim  başarılı olursunuz inşallah bizede kullanmak düşer kalın sağlıcakla
CNC işleme CMM ölçüm tezgahları operatörü