Uzun zamandır çok beğeniyorum yaptığın Puukkoları, bence ülkemizdeki yapılan en iyi bir kaç Puukko üretiminden birisini yapıyorsun, detay işçiliği kesinlikle göz alıcı ve titizlikle yapılmış, tüm bıçak yapanların ( ben de dahil
) bu detaylara aynen bu şekilde özen göstermesi gerekiyor. Valla ellerine kollarına sağlık, pek yorum yazmıyorum ama inan her detayını ve her seferinde imrenerek inceliyorum

Sefa hocam merhaba,
Sizin gibi bir ustadan bu sözleri duymak çok sevindirdi. Çok teşekkür ederim.
Bıçak işini ticaret olarak yapmıyorum tamamiyle hobyy ama elimde kalmıyor. Her bıçağı yaparken dikkat etmeye çalışıyorum abi ayrıntılara. Meslek elektronik olunca hassas çalışmaya alıştık galiba. 😀
Eskiden beri dikkat ederdim genelde yabancı ustalar hep aynı model ve tarz bıçaklar yapıyor. Sonradan anladımki bizdeki gibi her model profille çalışmak mükemmeliğe ulaşmayı engelliyor.
Bence her usta bir modelde en iyi olmak için uğraşmalı.
Bizde tam tersi pukkoyuda yaparım dağbayırıda yaparım boweiyide, hunteride, taktikşde çakıyıdı derken hepsinde kusurlar kalabiliyor.
Bende denedim birkaçını baktımki puukko ve leukuda kendimi iyi hissediyorum başkasına bulaşma dedim kendi kendime. 😀
Tekrardan sağolasın hocam.
Ha birde her bıçağa ayrı konu açmıyorumki konu kalabalığı olmasın leuku ve puukko 2 konu yetiyor hocam bana. Saygılarımla.