konuya baştan şöyle bir göz atayım derken bir kaç şey fark ettim müsaadenizle değinmeden geçemeyeceğim.
Bu sene ne özgün ne güzel tasarımlar ne güzel bıçaklar yapılmış, yakutlar, tel kakmalar, fiberler, tertemiz perdahlar, fıstık gibi kılıflar, kınlar kutular. Herkes emeğini döktürmüş. O yüzden tüm katılımcılara ayrı ayrı hem teşekkür hem de tebrik etmek istiyorum. Aslında tam da ulaşmak istediğimiz noktaya ulaşmışız.
Mehmet abi kaç bıçak yapmışsın öyle

aslında bir kaç tane daha eklesen bu yaptıklarına tüm katılımcılara birer adet verebilirmişsin yani kuraya gerek kalmadan
Sefa Hocamın Tantoyu gördüm iç geçirdim yine

Kendisini çok tanımıyoruz ama Recep Arkadaşımıza da hayırlı olsun tekrardan
Son olarak şunu fark ettim ki, bütün bu emek uğraş ve güzelliklere rağmen çok küçük bir olumsuzluğa odaklanmışım. Hatta Mehmet Abi (Hocamız) tekrar yapalım dediğinde benden bu kadar artık diye düşünmüştüm ama şimdi görüyorum ki bu küçük olumsuz hava bu güzel organizasyonu gölgelememeli. Bir çoğumuz tanışıyoruz o yüzden buna müsade etmemeliyiz.
Bıçak denilince bizler çocuklar gibi şen olan insanlarız. E biz burada her zaman bıçaktan bahsediyoruz. O yüzden bir görelim kim ne yapıyor nasıl seviniyor