Bıçak Sanatı - Forum

DTE-2021

dela

• *
  • 2159
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Ynt: DTE-2021
« Yanıtla #620 : 24 Nisan 2021, 22:14:57 »
...............

Geç dönüş için kusura bakmayın. Tamam o halde özelden adres bilgilerinizi iletebilirseniz sevinirim. :2up

Diğer olumlu yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. :)

................

Adresimi iletiyorum ve adresinizi bekliyorum.  Selamlar...
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2021, 22:20:36 Gönderen: dela »

Aytunç Ayper(itunch)

• 351
  • itunch
  • Meslek: Elektrik-Elektronik & Mekanik Kalibrasyon ve Ölçüm.
« Yanıtla #621 : 25 Nisan 2021, 23:19:29 »
Herkese selamlar saygılar. Banada Emin Albayrak ustamın yaptığı bıçak kısmet oldu. Buradan kendisine teşekkür ediyorum, güzel ve sıradışı bir çalışma olmuş, eline koluna sağlık.

DTE-2021 içinde bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Maksadımız bu sanatı ayakta tutmak ve kaliteyi bir üst noktaya taşıyarak sosyal ve kültürel anlamda güzel işler çıkmasını sağlamaktı. Seneye görüşmek üzere, herkese kazasız belasız çalışmalar dilerim.
Aytunç Ayper (itunch)

HüseyiN.TufekCi

• 269
  • hüseyin
  • Meslek: Elektrik
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #622 : 26 Nisan 2021, 19:51:16 »
Bugün akşam üstü baki ustanın (acur firarda) ustanın bıçağı elime ulaştı. Gerçekten resimlerden daha güzel işçiliği olsun kılıfı olsun bakır ayrıntısı olsun kabzedeki ve özellikle Hamon hattı mükemmel.eline koluna sağlık baki usta. :2up
Beni ancak bir ÂMÂ gördü, göremeden anladı neler hissettiğimi.Dert size zeval olmaz. Bana ancak dilsiz anlattı dili olanın dile getiremediklerini.Teşbihte kusur olmaz.

Baki KARDAŞ

• Baki
  • 442
  • Meslek: Kamu
« Yanıtla #623 : 26 Nisan 2021, 20:28:47 »
Ben de Bora Kent ustamın bıçağını (bir kaç gün önce) aldım. Ustam ellerine sağlık çok güzel bir bıçak yapmışsın ömür boyu saklayacağım.

Bugün akşam üstü baki ustanın (acur firarda) ustanın bıçağı elime ulaştı. Gerçekten resimlerden daha güzel işçiliği olsun kılıfı olsun bakır ayrıntısı olsun kabzedeki ve özellikle Hamon hattı mükemmel.eline koluna sağlık baki usta. :2up
Güle güle kullanın ustam.☺️

Görkem Sağınmaz

• 25
    • Anka Bıçak
  • Meslek: Öğrenci, Bıçak Sanatı ile İştigal
  • Yer: Mersin/Yenişehir
« Yanıtla #624 : 28 Nisan 2021, 18:05:39 »
Açıkçası yalan yok inşallah bana çıkar listemin ilk 3 sırasında   Sefa Ustanın, Mehmet Atik Ustanın ve Görkem Ustanın bıçakları vardı. Bugün elime Eyüp Ustanın yaptığı bıçak ulaştı. Öncelikle bıçağa o kadar özenildiği belli ki, bu etkinliğin başından beri tecrübe, imkan, bilgi, yetenek, yaş ne olursa olsun özenmek, çabalamak, kendi sınırlarını zorlamak için çabalamak gerek duygusunun karşılığı oldu. İyi ki bana çıkmış çok kıymetli benim için diye düşündüm. Ustam sağolsun bununla da yetinmemiş yöresine ait birkaç da hediye ile göndermiş sağ olsun. Sizlerin huzurunda da kendisine birkez de buradan teşekkür etmiş olayım. Ara sıra ağzımızın tadı kaçsa da sonunu güzel bağladık sanki. Ben de bir daha olsa yine aynı şevkle katılırım diyenlerdenim. Tabi bu sefer daha net kural ve çizgilerle :)

Mehmet Usta, Sefa Usta gibi değerli insanların isimlerinin yanında kendimi görmek çok mutlu edici, daha iyileri için bana şevk veriyor çok teşekkür ediyorum ancak “Usta” ünvanını kendime şu an layık göremiyorum daha yapılacak çok bıçak, yenecek çok fırın ekmek var.  :)

maytir

• 288
    • ARTVENTURE Reklam Tasarım
  • Meslek: Grafik Tasarımcı - KRAV MAGA Eğitmen
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #625 : 30 Nisan 2021, 18:00:50 »
Bilgisayar arızası nedeniyle ancak yeni yazabiliyorum.
Etkinlik çalışmasını zamanında yetiştiremedim. Özür dilerim.

Mustafa Aytır
10-02-1971 - İSTANBUL
https://www.instagram.com/atolye_maytir/

atikmehmet

• 1187
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #626 : 01 Mayıs 2021, 17:59:17 »
Kargom geldiii :) dün yazacaktım fırsat bulamadım. Maxilla (Naim) hocama çok çok teşekkür ederim. Gayet hoş ve özenilmiş bir çalışma olmuş. Boyuna göre çok tok bir tutuşu var.  Kılıfı da ayrı güzel. Tekrardan ellerine sağlık Hocam.
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

maxilla

• 264
  • Meslek: diş hekimi
  • Yer: malatya
« Yanıtla #627 : 03 Mayıs 2021, 20:29:03 »
Kargom geldiii :) dün yazacaktım fırsat bulamadım. Maxilla (Naim) hocama çok çok teşekkür ederim. Gayet hoş ve özenilmiş bir çalışma olmuş. Boyuna göre çok tok bir tutuşu var.  Kılıfı da ayrı güzel. Tekrardan ellerine sağlık Hocam.
Yılda 1-2 bıçak yapan bir hobidaşınız olarak ancak bu kadarı elimden geldi. Tüm kusurlarına rağmen beğendiğinize sevindim. Güzel günlerde kullanın.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #628 : 03 Mayıs 2021, 23:57:20 »
Mehmet abinin yaptığı mini yakut bıçağı benim elime ancak ulaştı sayılır, elimin adresinde değişiklik olduğu için ama:) geçen sene de Mehmet abinin kiridashi si bana çıkmıştı. sanırım seneye de onun yaptığı kesici bana çıkacak ;D çok güzel, çok kıymetli bir çalışma koleksiyonumda yerini aldı. artık seneye Mehmet abiden kendisine rakip olacak yeni bir çalışma bekliyorum :) ellerin dert görmesin abi...

bu etkinlik beni gerçekten mutlu ediyor, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

dela

• *
  • 2159
  • Mehmet UYSAL
« Yanıtla #629 : 04 Mayıs 2021, 00:03:51 »
Mehmet abinin yaptığı mini yakut bıçağı benim elime ancak ulaştı sayılır, elimin adresinde değişiklik olduğu için ama:) geçen sene de Mehmet abinin kiridashi si bana çıkmıştı. sanırım seneye de onun yaptığı kesici bana çıkacak ;D çok güzel, çok kıymetli bir çalışma koleksiyonumda yerini aldı. artık seneye Mehmet abiden kendisine rakip olacak yeni bir çalışma bekliyorum :) ellerin dert görmesin abi...

bu etkinlik beni gerçekten mutlu ediyor, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum...

Emin Ustam. Güzel sözlerin için sağolasın.  :)

O zaman konsepti belirleyelim. Bıçağı direk sana şimdiden göndereyim.  :D

dela

• *
  • 2159
  • Mehmet UYSAL
« Yanıtla #630 : 26 Mayıs 2021, 16:15:14 »
Engin Temel Usta'nın bıçağı elime ulaştı. Ellerine sağlık.

setnogrom

• 601
  • Engin temel
    • El yapımı bıçak.
  • Meslek: Veri merkezi teknisyeni-Kesici alet üretim
  • Yer: Eyüp-İstanbul
« Yanıtla #631 : 16 Haziran 2021, 02:25:36 »
Mehmet ustam ellerine sağlık, çok teşekkür ederim.Benim için kıymetli bir hediye.
Sende güle güle kullan inşallah.
Kainatta ölümden keskin birşey yoktur.
www.outdoorurun.com  ++  İnstagram ;  outdoorurun
1983-Kastamonu (A rh +)