Emrah hocam kullandıgınız fotograf konusunda istemezse kaldırabilirim demişsin, tabiki kullanabilirsin bir sakıncası yok benim için. çok güzel bir konuya değinmişsin, o fotodaki bıçakta çok ince çalışmama rağmen yine de boşluk kaldı, forumdaşlarımın dediği gibi biraz etliyse profiliniz kuyruk kısmını enlemesine daraltmakta fayda var ve bi boru yardımıyla çakmak hatasıza yakın sonuç verecektir. Fakat pirinç malzemenin gevrek olduğunu hatırlatmak isterim. Eğer 4mm lik açıklığa 6 mm kalınlıktaki bir profili zorlayarak alıştırırsanız patlayabileceği kanaatindeyim. Ben örnek resim olarak koyduğunuz profilde tam ağız açmıştım. Tam ağız açıldığında balçağa oturması için kuyruğunda aynı açıda olması gerekti, yukarıda da bahsedildiği gibi enlemesine inceltmek isterdim fakat, profil hem çok kalın olmadığı için (3.2mm) hem tam ağız açarak profili daha da zayıflattığım için o yönde ilerlemek istemedm. Bu arada bahsi geçen boşluk o kadar dar ki, fotoda çok güzel sırıtırken elinize aldığınızda görmek için ısrarcı olmak gerekiyor. Bir de sağolsun namlu aynalama yaptığı için x2 büyüklüğe çıkıyor..