Bıçak Sanatı - Forum

friction folder çakı

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
friction folder çakı
« : 25 Mart 2021, 14:38:52 »
Merhaba
Tek kapaklı bir çakı oldu pivot  kısmı beni zorlasa da üretimin her aşamasından büyük keyif aldım

Çelik AEB-L
Yan kapaklar 440c
Bel klipsi 440c
Pivotların  ortası Paslanmaz çelik pivot kapakları bronz
İçerde bronz pullar var
Çakı sonlandırma parçası bronz

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
Ynt: friction folder çakı
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2021, 14:51:13 »
Çok güzel ve değişik bir çalışma olmuş eline sağlık Mehmet abi

Sait

• 349
  • Meslek: Tıbbi Satış Mümessili
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2021, 14:53:14 »
Mehmet bey elinize sağlık . Süper olmuş çok tarz ve temiz bir çalışma. bende çakı yapmak istiyorum fakat hevesim kırıldı ilki kötü olunca :)

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2021, 15:09:09 »
Çok güzel ve değişik bir çalışma olmuş eline sağlık Mehmet abi

Teşekkür ederim 🙏

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2021, 15:13:44 »
Mehmet bey elinize sağlık . Süper olmuş çok tarz ve temiz bir çalışma. bende çakı yapmak istiyorum fakat hevesim kırıldı ilki kötü olunca :)

Teşekkür ederim 🙏
Denemeye devam edin.biraz sabır biraz ekipman biraz inatla eminim sizde çok güzel işler yaparsınız elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olurum

Sait

• 349
  • Meslek: Tıbbi Satış Mümessili
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2021, 15:25:35 »

Teşekkür ederim 🙏
Denemeye devam edin.biraz sabır biraz ekipman biraz inatla eminim sizde çok güzel işler yaparsınız elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olurum

Sağolun soru sormaktan çekinmeyeceğim:)

Basat

• 211
  • Meslek: Memur
  • Yer: Tatvan
« Yanıtla #6 : 25 Mart 2021, 15:39:50 »
Elinize sağlık, çok temiz güzel bir iş olmuş. Dizayn da çok başarılı. Güzel günlerde kullanılsın inşallah.

Benimde içimde çakı yapma hevesi var hep ama zaman bulup kestiğim profilleri bile bitiremedim, inşallah zaman bulunca yapmaya çalışacağım.
İyi çalışmalar.
Başarılı olan insanların ortak özelliği, çok çalışmalarıdır.
———————————————————-
https://www.instagram.com/avci_knives/

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #7 : 25 Mart 2021, 16:02:27 »
İnsanın ellerini kullanarak bu kadar temiz bir iş çıkarması inanılır gibi değil. Hayran kaldım. Çok ama çok güzel!
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #8 : 25 Mart 2021, 16:04:26 »
Elinize sağlık, çok temiz güzel bir iş olmuş. Dizayn da çok başarılı. Güzel günlerde kullanılsın inşallah.

Benimde içimde çakı yapma hevesi var hep ama zaman bulup kestiğim profilleri bile bitiremedim, inşallah zaman bulunca yapmaya çalışacağım.
İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim
  çakının dizaynı bana ait değil üzerinde ufak değişiklikler yaptım🙂
Çakı yanımda olmadığı için ölçüleri yazmadım ama çok minik kapalı hali 50-60 mm arası birşey beğendiyseniz
Sizde yapım gerçekten çok kullanışlı bir tasarım

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #9 : 25 Mart 2021, 16:10:10 »
İnsanın ellerini kullanarak bu kadar temiz bir iş çıkarması inanılır gibi değil. Hayran kaldım. Çok ama çok güzel!

Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim çakı namlusundaki kanaldan dolayı lazer kesimmi diye sorular gelmişti çakıdaki m2 vidalar hariç diğer bütün parçalar saatçi eğeleri disk zımparala yapıldı pivotlar vs tornada işledim

dela

• *
  • 2161
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
« Yanıtla #10 : 25 Mart 2021, 16:28:17 »
Elinize sağlık.
 ??? ??? ??? böyle bakıyorum.  :)

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #11 : 25 Mart 2021, 16:34:31 »
Elinize sağlık.
 ??? ??? ??? böyle bakıyorum.  :)

Teşekkür ederim hocam sevgiler saygılar🙏

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #12 : 25 Mart 2021, 16:52:18 »

Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim çakı namlusundaki kanaldan dolayı lazer kesimmi diye sorular gelmişti çakıdaki m2 vidalar hariç diğer bütün parçalar saatçi eğeleri disk zımparala yapıldı pivotlar vs tornada işledim

Çok titiz çalıştığınızı önceki gönderilerinizden hatırlıyorum. M2 vidaları da ben yaptım deseniz şaşırmam :)
Elinize sağlık.
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/

Şaban Kurt

• 1201
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
« Yanıtla #13 : 25 Mart 2021, 17:57:18 »
Elinize sağlık ustam çok güzel ve titiz çalışma olmuş efsane iş görür bu ufaklık bu arada bahsetmeden geçmek olmaz fotoğraf kalitesi çok iyi gayet Prof olmuş  :)
Gendarmerie Special Operation...

« Yanıtla #14 : 25 Mart 2021, 19:38:12 »
Mehmet, tekrardan işlere zaman ayırmana sanıyorum en çok ben sevindim, mutlu oldum  ^-^ gözümüz gönlümüz açıldı sayende, her parçasında ayrı emek olduğu belli oluyor. Fotoğraf işi de ayrıca övgüyü hakediyor. ellerine sağlık, arayı fazla açma  :2up :2up

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #15 : 25 Mart 2021, 19:53:30 »
Elinize sağlık ustam çok güzel ve titiz çalışma olmuş efsane iş görür bu ufaklık bu arada bahsetmeden geçmek olmaz fotoğraf kalitesi çok iyi gayet Prof olmuş  :)

Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim 😇
Fotoğraf meselesinde parlak malzemelerde Parlama yansıma olayını iyileştirmem lazım
Kullandığım çelik AEB-L doğru ısılişlem menevişle akıllara zarar bir keskinlik alıyor ufak ama tehlikeli😇

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #16 : 25 Mart 2021, 19:56:04 »
Mehmet, tekrardan işlere zaman ayırmana sanıyorum en çok ben sevindim, mutlu oldum  ^-^ gözümüz gönlümüz açıldı sayende, her parçasında ayrı emek olduğu belli oluyor. Fotoğraf işi de ayrıca övgüyü hakediyor. ellerine sağlık, arayı fazla açma  :2up :2up

Teşekkür ederim hocam valla mesajı okurken yüzüm kızardı
 beğenmene çok sevindim
sevgiler saygılar

AdnanErgün

• 275
  • ae - 1992
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Konya, Akşehir (İ) / Kayseri (M)
« Yanıtla #17 : 25 Mart 2021, 20:05:26 »
Elinize sağlık ustam gerçekten çok güzel olmuş ufuk açıcı çalışmalardan. Bize de nasip olur inşallah böyle güzel işler. :)

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #18 : 25 Mart 2021, 21:15:41 »
Elinize sağlık ustam gerçekten çok güzel olmuş ufuk açıcı çalışmalardan. Bize de nasip olur inşallah böyle güzel işler. :)

Teşekkür ederim 🙏
Sizin gibi ışık saçan kıymetli bir arkadaşın ufakta olsa Ufuk’unu açacak bir iş yapabilmişsem ne mutlu bana

AdnanErgün

• 275
  • ae - 1992
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Konya, Akşehir (İ) / Kayseri (M)
« Yanıtla #19 : 26 Mart 2021, 20:31:00 »

Teşekkür ederim 🙏
Sizin gibi ışık saçan kıymetli bir arkadaşın ufakta olsa Ufuk’unu açacak bir iş yapabilmişsem ne mutlu bana
Estağfurullah ustam :)