Çakı 2. Lineer lock denemem ilkinin kabzasında çatlak oluştuğu için eklemek istemedim. Pivot olarak 4mm kartela vidası kullandım vidaları ise harddiskten sökmüştüm. Yanakları paslanmaz ancak kalitesi hakkında fikrim yok. Detaylı bir planını en kısa sürede ölçüleriyle birlikte paylaşacağım.yanakların pek bi çirkin gözüktüğünün farkındayım [/quoLiner olarak kullandığın çeliğin yay çeliği olması gerekir. Bunun için 301 paslanmaz kullanabilirsin. sıradan bir paslanmaz kullanirsıan zamanla kilit görevini yapmayacaktır. Sorular için bana ulaşabilirsin
Alıntı yapılan: Huseyin KESKİN - 01 Nisan 2021, 00:34:48Çakı 2. Lineer lock denemem ilkinin kabzasında çatlak oluştuğu için eklemek istemedim. Pivot olarak 4mm kartela vidası kullandım vidaları ise harddiskten sökmüştüm. Yanakları paslanmaz ancak kalitesi hakkında fikrim yok. Detaylı bir planını en kısa sürede ölçüleriyle birlikte paylaşacağım.yanakların pek bi çirkin gözüktüğünün farkındayım Liner olarak kullandığın çeliğin yay çeliği olması gerekir. Bunun için 301 paslanmaz kullanabilirsin. sıradan bir paslanmaz kullanirsıan zamanla kilit görevini yapmayacaktır. Sorular için bana ulaşabilirsin
Çakı 2. Lineer lock denemem ilkinin kabzasında çatlak oluştuğu için eklemek istemedim. Pivot olarak 4mm kartela vidası kullandım vidaları ise harddiskten sökmüştüm. Yanakları paslanmaz ancak kalitesi hakkında fikrim yok. Detaylı bir planını en kısa sürede ölçüleriyle birlikte paylaşacağım.yanakların pek bi çirkin gözüktüğünün farkındayım
Eline sağlık Hüseyin.Kabzada denediğin geri dönüşüm malzeme bile tebriği hakediyor.
Eline sağlık Hüseyin.
Eline sağlık hocam. Maşallah imkanları güzel değerlendiyorsun. Darısı başıma
Elinize sağlık güzel olmuş ustam
Öncelikle ellerinize sağlık. Gayet güzel bir çalışma bu işe devam etmeyi düşünüyor iseniz size birkaç tavsiye olacak. -kilit kısmında detent denilen olayı yapmanız ( yaylanma yapan kilit kısmına 1-1.5 mm çelik bilye takılmasıdır.)- pul kullanılması sağlıklı açılma ve merkezleme içindir.( ben 0.10 mm bronz kullanıyorum. Bronz doğru kullanıldığında çok iyi açılma performansı vermekte.)Onun haricinde aklınıza takılan veya malzeme tedariği ile ilgili bir sorunuz olursa çekinmeden instagramdan yazabilirsiniz foruma fazla giremiyorum.https://instagram.com/egknives?igshid=1vpr1tpnilut6