Harika bir iş oldu ellerine sağlık. Detaylı ve titiz bir çalışma. Özellikle titanyumu karartmak uyumu bozmamış.
Eline sağlık Mehmet Ustam. Harika bir şey. Bu çakının yapım aşamasıyla ilgili ara ara paylaşımlar da yapmıştın.Görseller duruyorsa burada paylaşılsa katlanır namlu bölümüne eğitici bir sabit konu kazandırırdiye içimden geçmedi değil.
Elinize sağlık.. Maşallah hayran kaldım çok temiz işçilik
Hem açık hali, hem kapalı hali ile namlu ve kasa çok uyumlu. Hatlar çizgiler birbiri ile çok uyumlu. Tasarıma bayıldım. Eline, fikrine sağlık ustam.
Türkiye'de böyle bir katlanır namlu görmek gerçekten çok umutlandırıcı. Az çok çakı yapmış yapmaya çalışmış herkes bu ortaya çıkan ürünün ne kadar özel ve güzel olduğunu bilir. Her detayı ayrı düşünülmüş. İnşallah devamı da gelir. Normalde bu tür metal çakılar benim tarzım değil ancak form işçilik ve renk uyumu müthiş olmuş. Komple metal bir bıçak sizlere ağır falan gelebilir. Ama iddia ediyorum kapaklardaki titanyum ile ağırlığı çok hoş olmuştur. Hiç çakı çalışmamış arkadaşlar bıçağın montaj kısımların ip bağlama yerini pivot kısmını özellikle dikkatli incelerlerse neden bizlerde bu denli bir etki oluşturduğunu anlarlar. Tekrardan ellerine sağlık Mehmet Ustam.
Ellerinize sağlık, her bir köşesi her detayı ayrı ayrı bir estetik barındırıyor. Bütününe bakınca da tadına doyum olmayan bir eser ortaya çıkıyor.
Eline sağlık abi. Kişilikli bir çakı olmuş
Elinize sağlık tasarımı çok iyi kullanım özgürlüğü sağlıyor... Hem estetik hem de ürkütücü bir güç sergiliyor tebrik ederim.