Baki ustam eline sağlık. Çok güzel olmuşlar. Özellikle pergel seri üretim fabrikasyon malzeme deseler inanırım, o derece temiz ve güzel olmuş.

Ustam naçizane bir şey belirtmek isterim üstüme vazife olmayarak; biraz çalışırken iş güvenliğini arka plana atıyor gibisiniz. Özellikle elinizde tutarak yaptığınız delme ve kesme işlerinde korkarak izledim. Hele ki incecik matkap tığının kırılıp elinize girmesi işten değil. Biraz ben de böyle çalışırım, kendim yaptığımı da fark ettiğim için yazmadan geçmeyeyim dedim. Diğer husus da taşlama motorunun taşının yan yüzünü kullanmakla ilgili. Forumda tehlikeli olduğuyla ilgili bir şey okumuştum, yazmadan geçemedim.
Videonun kalitesi ise mükemmel. Yabancıların çektiği videolardan hiç bir eksiği yok. Her şey tezgahın üzerinde olsa daha profesyonelce olurmuş ama yaptığımız iş nihayetinde kısıtlı malzeme ile yapılan iş. Bu konuda eleştiri olarak almayalım lütfen.

Severek izledim, bütün aletlerin videosu olsa hepsini sıkılmadan izlerdim. Elinize emeğinize sağlık.