Bıçak Sanatı - Forum

Paslanmaz Sanmai Linerlock

Şaban Kurt

• 1201
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
Ynt: Paslanmaz Sanmai Linerlock
« Yanıtla #20 : 03 Temmuz 2022, 22:24:09 »
Sağol, teşekkür ediyorum. Aldığınıza göre gümrükte sıkıntı olmuyor bu tür malzemeler.
Alalı uzun zaman olmuştu şuan üzerine cok fazla gümrük vergisi gelmiş olabilir araştırıp sipariş etmekte fayda var.
Gendarmerie Special Operation...

MustafaV

• 776
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #21 : 04 Temmuz 2022, 17:06:11 »
Sağol, teşekkür ediyorum. Aldığınıza göre gümrükte sıkıntı olmuyor bu tür malzemeler.

Bir ay içerisinde 5ten az olursa, 150 dolar (dolardı sanırım) altı olursa ve kullanımı özel ustalık gerektirmeyen ürün olursa gümrük geçişinde sıkıntı olmuyor hocam. Bu kullanımı özel ustalık isteyen ürün tanımı biraz inisiyatife bağlı, cep telefonu tamiri için tornavida takımı alıp hem geçiren, hem geçiremeyen var. Biraz daha detayı var ama kabaca böyle diye biliyorum şartları.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

Şaban Kurt

• 1201
« Yanıtla #22 : 04 Temmuz 2022, 23:55:47 »
Sıkıntı sorun yaratacak malzeme değil hocam Çelik sonuçta ne gibi bir sıkıntı yaratabilirler ki zaten çeliğin tonlarcası ithal geliyor ülkeye

Haydar

• *
  • 32
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23 : 05 Temmuz 2022, 09:39:26 »
Teşekkürler hocam, MustafaV arkadaşın da dediği gibi pek belli olmuyor, çalışanın keyfine bağlı biraz. Sizin aldığınız belli başlı bir satıcı var mı acaba ? Alırken bildiğimiz yerden alayım.

Şaban Kurt

• 1201
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2022, 22:55:24 »
Uzun zaman oldu baktım ama göremedim hocam yani insiyatif sizin