Aaaa olmadı Yasin hocam.
Bizim gibi teknik bir forumda çelik nedir, sertlik nedir, yapıştırıcı nedir, perdah kaç kumda, bunları hep merak ederiz. 
İşçilik, dizayn, estetik falan bunlar zaten her zamanki kalitede ama değinmek istediğim asıl şey, şu görüntüye bayıldım:

🤤 🤤 🤤
Teşekkür ederim

Şehir dışındaydım cevap yazamadım.
4116 paslanmaz çelik ceviz kabza kullandım
Yapıştırıcı olarak morasin marka epoksi yapıştırıcı kullanıyorum.
Kabza kuyruk kısmında 2 tane gizli pim var.
Perdahta 120 kum alüminyum oksit-120-180-220 takoz su zımparası ile bitiriş yaptım.
Bende bayılıyorum bu görüntüye

Yasin hocam yine mükemmel işler. Hayranlık uyandıracak seviyede. Eline emeğine sağlık.
Senin işlerdeki saten bitirişi seviyorum hocam, zaten işler genel olarak düzenli ama bitirişler daha bi güzel. Bu tarz saten bitirişlerde düzgün olması çok önemli, yoksa bütün işi mahvediyor görüntüsü.
Orkun ustamın bütün yazdıklarına katılıyorum, bilgi isteriz. 
Bu arada sap formu diğer mutfak bıçaklarından (böyle adlandırdım, umarım yanlış olmamıştır) sıyrılmış. Daha çok önceki işlere benzemiş. Senin saplardaki geometrilerini de hep beğenirim hocam, bi sevindirdi diğer işlerden de mi geliyor yoksa diye.
Teşekkür ederim Mustafa beğenmene sevindim.
Sayfada değişiklik olsun diye bu tarz birşey yapmak istedim zaten seviyorum agrasif formları

Yasin hocam eline sağlık.
Teşekkür ederim Mehmet ustam

Yasin hocam cok güzel bir eser yine eline sağlik. Kabza desenleri de cok guzel dizayn da harika.Yalniz fulltang bıcak pim goremedim kabzada iceriden gizli pim mi var diye dusundum yoksa sadece yapistirma mi kabza?
Teşekkür ederim Güray hocam

Gizli pim var ama gizli pimi sağlamlık için kullanmadım.
Kabzayı yapıştırırken ricasso kısmına gelen kısımlar aynı hizada olsun diye kabzanın kuyruk kısmında 2 tane pim kullandım.