Bıçak Sanatı - Forum

Böhler çelik tedariği

Keskin25

• **
  • 76
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Konya
Böhler çelik tedariği
« : 30 Eylül 2022, 22:54:55 »
Arkadaşlar merhaba bir sorum var
Böhlerden minimum kaç kg levha alabiliriz yada ölçü olarak bir sınır varmı varsa nedir bilen varmı aramızda ?

Min 30-50 kg arası satış yapıyorlarsa bir ihtimal alabilirim tabi fiyat uyarsa.

Arıklı işi Cemil usta

• **
  • 183
  • Cemil- Murat
  • Meslek: Bıçakçı
  • Yer: Çanakkale
Ynt: Böhler çelik tedariği
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2022, 08:46:59 »
Arkadaşlar merhaba bir sorum var
Böhlerden minimum kaç kg levha alabiliriz yada ölçü olarak bir sınır varmı varsa nedir bilen varmı aramızda ?

Min 30-50 kg arası satış yapıyorlarsa bir ihtimal alabilirim tabi fiyat uyarsa.

Üstadım eğer seri üretim için veya ticari amaçla satacaksaniz olumlu bir bakış lakin bir iki 3 4vs bıçak için büyük bir sıkıntı zannımca. Daha alternatif bir tavsiye naçizane piyasada 2.5 x 25 ebatindan 6mm e kadar bulmak mümkün. Güvenilir çok zaman çalıştığım firmalar örnek olarak Evren yeltepe diye bir arkadaş in sitesi gayet uygun ve gayet çeşitli.
Kolay gelsin yinede
Tağut'a kulluk etmekten kaçınan ve Allah'a içten yönelenlere müjde vardır. (Bu) kullarımı müjdele.
(39-Zümer 17)

Keskin25

• **
  • 76
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2022, 14:17:44 »
Bu yolu araştırmanın nedeni 3 4 bıçak için değil hocam normalde bu işin ticaretini yapmıyorum fakat geçen dağcı bi ekip  13 adet bıçak istedi benden yaparmısın dediler ,bende araştıralım bakalım dedim ve bu yol çok pahalıya gelmezse mantıklı geldi.
Dikiş tutturursam ticeritinide yaparım tabiki.

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2022, 22:11:47 »
Ne kadar çok olursa o kadar ucuz oluyor tabi bu çeliğin cinsine göre değişiyor heleki ana bayilerde bir plaka hariç pek ilgilenmiyorlar eskiden lama alabiliyorduk ama son yıllarda herkes malzeme.aldiginicin artık vermiyorlar