O zaman bunu öylece verelim yani hocam bozmaktansa diyorsun. Aslında derinde iyi iş yapar bu. Biraz ucube görünüyor ama olsun yani.

Arkadaş standart bir şey almaktansa yapmayı tercih ediyor. Hem ekonomik sebebi var, hem de özelleştirme imkanından ötürü.
Aslında ahşap işleme deyince tam adamına denk geldik hocam senin yazman şans oldu. Bir kaç soru sorayım izninle hocam.
Mesela kaşık bıçağında namludan sonra direkt kıvrımı başlatmak mantıklı mı yoksa biraz uzantı vermek mi lazım? Ben iki örneğini de gördüm sanki.
Normal, düz işleme bıçaklarında namlunun uzun-kısa olmasının hangisi tercih sebebi olur? Benim yaptığım düz bıçağı arkadaş uzun istedi mesela, ben de tecrübem olmayınca kısaltalım diyemedim.
Senin de sık sık çalışmandan ötürü, 80Crv2 olduğunu tahmin ettiğimiz daire testere çeliğinden bu tarz bıçakları yaparken menevişi hangi ısıda yapmak daha sağlıklı olur?
Son sorum da, ben ağız dayanımına katkısı olsun diye dışbükey yapıyorum ağızları, sence nasıl olmalı? Tek taraflı mı, scandi mi? Tabi bu arkadaşta tek taraflı bileme oldu oyma yapılacak çukurda sıkışma-dönme yapmasın diye. Ama tek taraflı kısmı da dışbükey yaptım ben.