Bıçak Sanatı - Forum

İlk Çakı Denemem - Slip Joint 80Crv2

Şeref Acar

• *
  • 1587
  • Yer: sarıyer
Ynt: İlk Çakı Denemem - Slip Joint 80Crv2
« Yanıtla #20 : 21 Kasım 2023, 14:38:08 »
Mustafa söylediklerinin tamamına katılıyorum. Yalnız çakı piyasasında bizim için yarışmak çok zor. Çok kaliteli markalar var 700-800 den başlıyor. Biz bu fiyatlara çok zarar ederiz. Bökerin slipjointi var çok ağızlı, 1000 lira. Bunlarla yarışamayız. Bunun victorinoxu, opineli bir dünya.

orkunaydin350

• *
  • 1958
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21 : 04 Ocak 2024, 15:15:44 »
Mustafa hocam eğer geliştirme isteğin varsa ve aldığın geri bildirimlere güveniyorsan(-ki Sefa hocadan gelmiş) bence sıcağı sıcağına işe başla. Üzerinden zaman geçtikçe soğuyor ve işin ustalığından uzaklaşıyorsun. Büyük yol kat etmişsin, güzel bir işe çok yaklaşmışsın. Bence ertelemeden plana almalısın. :2up

MustafaV

• 776
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #22 : 04 Ocak 2024, 15:52:59 »
Mustafa hocam eğer geliştirme isteğin varsa ve aldığın geri bildirimlere güveniyorsan(-ki Sefa hocadan gelmiş) bence sıcağı sıcağına işe başla. Üzerinden zaman geçtikçe soğuyor ve işin ustalığından uzaklaşıyorsun. Büyük yol kat etmişsin, güzel bir işe çok yaklaşmışsın. Bence ertelemeden plana almalısın. :2up

Geri bildirimlerin hepsine güvenirim Orkun hocam, hepsi çok değerli. :2up Ama araya iş aldım bile. Bitirememişlik psikolojisi olmasın diye hep. Bi kama yapıyorum bakalım o bitince sıra bunda. O zamana kadar arabada dolaşıyor arkadaş. Açıp kapamak çok hoşuma gidiyor. :D

Motivasyon için teşekkürler. :2up
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur