Bıçak Sanatı - Forum

Puukko

dela

• *
  • 2161
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Puukko
« : 26 Kasım 2023, 19:03:27 »
Çelik : Daire testere
Toplam boy : 21 cm
Nomlu boy : 9,5 cm
Kalınlık : 2 mm
Kabze : Ceviz + iğde

MustafaV

• 776
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
Ynt: Puukko
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2023, 11:39:51 »
Mehmet hocam ellerine sağlık. Nerelerdesin hocam ya yine mi nazar değdirdik yoksa?  :D Yine her zamanki gibi tertemiz iş.

Namluya ışığın dik geldiği fotoğraflar arka plandan mıdır nedir gözümü yordu biraz hocam bakamadım uzun uzun. :)

İğde çok hoş durmuş, yakışmış fakat ya biraz kısa olup balçak gibi kullanılsaymış, ya da biraz daha uzun olup yarı yarıya gibi kullanılsaymış daha mı göze hitap edermiş bilemedim.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

dela

• *
  • 2161
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2023, 23:45:10 »
Mehmet hocam ellerine sağlık. Nerelerdesin hocam ya yine mi nazar değdirdik yoksa?  :D Yine her zamanki gibi tertemiz iş.

Namluya ışığın dik geldiği fotoğraflar arka plandan mıdır nedir gözümü yordu biraz hocam bakamadım uzun uzun. :)

İğde çok hoş durmuş, yakışmış fakat ya biraz kısa olup balçak gibi kullanılsaymış, ya da biraz daha uzun olup yarı yarıya gibi kullanılsaymış daha mı göze hitap edermiş bilemedim.
Sağolasın Mustafa.
Köyde iş güç biraz uzak kaldım. Köyden dönünce de kaşar peyniri keserken sol baş parmağa 3 dikişlik kaçırma yaptım. Epey ara oldu.
Malzeme seçimi ve boyutlarıyla ilgili her zamanki gibi tek açıklamam 'elimde bunlar vardı.'   :D

MustafaV

• 776
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2023, 10:38:49 »
Geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun. Hocam sende nazar var birimizden birisinin gözü değiyor ama haydi hayırlısı. :D

Ben yazıyorum da işte öyle gördükçe, maksat kuru kuru yorum olmasın diye hocam.  O:-)
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

orkunaydin350

• *
  • 1955
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2024, 11:01:33 »
Geçmiş olsun hocam, umarım iyisindir.

dela

• *