Şaban ustam ellerine sağlık. Mükemmel bir iş. Allah eline koluna zeval vermesin.
Kabza uzaktan bakınca kısa gibi geliyor ama 14 cm normal aslında. Herhalde balçağın büyüklüğü göz yanılgısına sebep oluyor. Bu arada balçağın da "fabrikasyon gibi olmaması" durumu namlunun işçiliğe de çok yakışmış, gayet uyumlu olmuş. Aynı durumu acaba son parça ve kıçtaki vidada da görsek nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim.
Ben çok sevdim bu arkadaşı. 
Teşekkür ederim Mustafa hocam sağolun.
Aslında arkadaki tapa vidasını matkapla yaptım torna işi oldu diyebilirim belki elde eğeleseydim muhtemelen oda öyle görünürdü.
Bir daha ki sefere diyelim açıkçası bu tarz özellikle balçak üzerine çelikle hiç çalışmadım desem yeridir zor şu bıçağın kabza işçiliği 10 bıçağa bedel bana göre çok zahmetli işler namlu ebatlı olunca kabza ufak görünüyor normal olarak

Şaban ustam kutluyorum, ayakta alkışlıyorum, şapka çıkartıyorum. Amerikan tarzı olan bir form olmasına rağmen her bir ayrıntısı Amerika'lı bir ustadan çıkmış gibi doğru ve aslına uygun. Facebook'ta alakasız her türlü forma Bowie deniyor, altına örnek olarak bunu paylaşıp doğrusu budur diyebilirim. 
Teşekkür ederim Orkun ustam çeliğiyle işçiliğiyle kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz diyelim güzel işler yaparız hep beraber inşallah

Şaban ustam eline sağlık böyle kaliteli işler gördükçe mutlu oluyorum.
Teşekkür ederim Talha ustam elimizden geldiğince uğraşıyoruz şartlar zorlasada devam

Şaban Ustam eline sağlık.
Balçağı sevmem ama rustik yapısı çok hoşuma gitti. Söğüt de felaketmiş. 
Teşekkür ederim Mehmet Ustam bu arada çiğköfteler güzelmiş elinize sağlık

Şahane olmuş, özellikle bakçaktaki detaylar gerçekten sabır ve emek gerektiren iş. Ellerin kolların dert görmesin, tebrik ediyorum

Teşekkür ederim Sefa Ustam bu arada pirinçi denedim paslanmazlarla beraber pirinç eriyince kaynağı patlatıp sızdı.
Bişey öğrenmiş oldum bir kaç videoya denk geldim araştırırken kesinlikle yüksek sıcaklıklara çıkmıyorlar ustam.
Pirincin erime seviyesinde çekiçle ufak ufak damascus gibi ilk kaynama aşamasında dövüyorlar ufak ufak pirinç sıvılaştığı için yüzeye tutunuyor.
Bir daha deneyeceğim nasip ustam bakalım sonuç alabilecekmiyim 🙂