Bıçak Sanatı - Forum

Toplaşma/Tanışma

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: Toplaşma/Tanışma
« Yanıtla #20 : 09 Ağustos 2011, 13:44:43 »
Bu yapacağımız buluşma okullar açılmadan olsa nasıl olur ? Çünkü aramızda henüz okuyan arkadaşlarda var... Misal ben.

LÜTFEEEEEEENNNNNNNN!!!!!!!! :'(
Yahu Berke, ayıp, millet her türlü gelirim diyor, işi gücü olan insanlar, taa nerelerden gelmeyi düşünüyorlar, sen topu topu 2-3 saatlik mesafedesin, günü birlik bile gelebilecek durumdasın, hem de haftasonu okul yok  >:(

Kipmen Sanat web sitesi

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #21 : 09 Ağustos 2011, 14:19:13 »
Bu yapacağımız buluşma okullar açılmadan olsa nasıl olur ? Çünkü aramızda henüz okuyan arkadaşlarda var... Misal ben.

Yahu Berke, ayıp, millet her türlü gelirim diyor, işi gücü olan insanlar, taa nerelerden gelmeyi düşünüyorlar, sen topu topu 2-3 saatlik mesafedesin, günü birlik bile gelebilecek durumdasın, hem de haftasonu okul yok  >:(

hem valahi hem billahi
cuma güğnü akşamdan gelsen pazar akşamdan dönsen yine kaıp yok olmadı cumadan doktor raporu alıver cuma sabahtan gel :)
yahu 2 gün neyine yetmiyor biz 3 gün kalaçak değilizya :)
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2011, 14:20:46 »
istanbul kocaeli adapazarında oturan ve etkinliğe katılacak arkadaşlar hep beraber gidelim derim.
nedersiniz

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #23 : 09 Ağustos 2011, 14:31:10 »
istanbul kocaeli adapazarında oturan ve etkinliğe katılacak arkadaşlar hep beraber gidelim derim.
nedersiniz
taner abiyle bunun mevzusunu yapmıştık onun niyeti vardı gelmeye o bi okusun bakalım ona göre bişi deriz abicim :D bak yine heyecan yaptım :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #24 : 09 Ağustos 2011, 14:39:38 »
nedersiniz
taner abiyle bunun mevzusunu yapmıştık onun niyeti vardı gelmeye o bi okusun bakalım ona göre bişi deriz abicim :D bak yine heyecan yaptım :)

arada kendine kukri yaparsın herhal

« Yanıtla #25 : 09 Ağustos 2011, 14:40:20 »
fırsat bu fırsat işte :)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #26 : 09 Ağustos 2011, 14:41:22 »
tarih için 2 alternatif olsun mu? bir hafta farkla. yaklaştıkça o 2 haftadan birisi seçeriz katılım durumuna göre. gerçi bu da dağılmaya sebep olabilir ama bilemedim ben şimdi ::)
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Berke Boyacı

« Yanıtla #27 : 09 Ağustos 2011, 15:12:41 »

hem valahi hem billahi
cuma güğnü akşamdan gelsen pazar akşamdan dönsen yine kaıp yok olmadı cumadan doktor raporu alıver cuma sabahtan gel :)
yahu 2 gün neyine yetmiyor biz 3 gün kalaçak değilizya :)
O kadar kısamı yol burdan  ::). Bu kadar kısa olacağını tahmin etmemiştim.  ;D

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #28 : 09 Ağustos 2011, 15:27:25 »
Hele bir bir hafta filan bu konu konuşulsun, kimler katılabilecek az çok kabaca belli olsun sonra yavaş yavaş tarih belli olur. Gitmesi gelmesi kalması sonuçta her kim olursa olsun belli bir masraf demek, uçakla gelsen Bodrum en azından 200 lira İstanbuldan, kalması filan desen kişi başı 300-400 liraya malolur böyle bir etkinliğe katılma, tabii Bodrum'a nereden geldiğine bağlı olarak bunlar değişir üç aşağı beş yukarı ama fazla oynamaz. Bu yüzden insanlar bütçelerini ayarlayacak, zamanı belirleyecek, o günler belki işten izin alacak vs. Bu yüzden katılım yine fazla olmaz, sanmıyorum, ama katılım yeterli olursa hem kalma olayı hem de  toplu yemek vs. alımı ile maliyetler biraz daha azalabilir. Ben ve atölyem burdayız, bekleriz, toplaşma veya etkinliğe de gerek yok, imkanı olan istediği zaman atlasın gelsin, birlikte çalışırız muhabbet ederiz filan, bana herşey uyar biliyorsunuz  ^-^

Kipmen Sanat web sitesi

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #29 : 09 Ağustos 2011, 15:29:41 »
helebir ramazan bitsin gecelim bir son bahara ozaman herşey acığa cıkar
otobus ile gider geliriz 100tl gidiş dönüş :)

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
  • Meslek: işletmeci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #30 : 09 Ağustos 2011, 15:59:41 »
Burnumuzun dibinde bu kadar usta bir araya gelmişken gitmemek olmaz, bir aksilik olmaz ise ben de katılmayı çok isterim.

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #31 : 09 Ağustos 2011, 16:05:04 »
nedersiniz

arada kendine kukri yaparsın herhal
fırsat bu fırsat işte :)
Harika bir fırsat ama önce malzeme de bulmam gerekiyor :D bide şey çok güzel olucak Allahın izniyle yaaa :) içim içime sığmıyor  :'(

« Yanıtla #32 : 09 Ağustos 2011, 16:07:14 »
O kadarcık malzeme ben veririm sana ;)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #33 : 09 Ağustos 2011, 16:09:26 »
Malzeme var canım olmaz mı ? :) Hele bi gelebilin de...

Kipmen Sanat web sitesi

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #34 : 09 Ağustos 2011, 16:12:47 »
Merhaba arkadaşlar . Tatara etkinliğini kaçırdığım için çok üzülmüştüm. Ancak bu etkinliğimiz kasım ayının son 3 haftası içinde olduktan sonra yürüyerek bile gelir kaçırmam. Çünkü sadece o zaman imkanım var. 7 kasım- 27 kasım arasında mutlaka katılmak isterim.
Marmaris - bodrum yürüyerek 2 gün sürer fazla değil. :))
Cehalet Mutluluktur...

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #35 : 09 Ağustos 2011, 16:16:09 »
etkinlik öncesi ve sonrası emre ustadın atölyeyi merak ediyorum etkinlikten önce var olan atöye etkinlikten sonra nasıl olacak pek yakında  :D

ustada paslanmazları bence kenera ayır ne olur ne olmaz bende zaaf var  >:D

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #36 : 09 Ağustos 2011, 16:23:29 »
Ustaların yanında olmak...Güzel şey olsa gerek. Ama Bodrum benim bütçeyi şimdilik aşar..  :(Bu yıl eve yalıtım, önümüzdeki yıl kalorifer.. Sonra araba.. Çoook çalışmam gerek çook.  :'(
Katılacak herkesi şimdiden tebrik ederim.  Sanalda oluşan bu ortam  bile başlı başına bir kalite ise bunun hayatta ki versiyonunu düşünemiyorum.

Emre ustam demişki " toplaşma veya etkinliğe de gerek yok, imkanı olan istediği zaman atlasın gelsin, birlikte çalışırız muhabbet ederiz filan, bana herşey uyar biliyorsunuz  "

Ustam.. Bir gün inşallah senin yanına geleceğim...

Eğer ki ileride bir gün bu benzeri bir aktivite için uygun mekan olarak torosları seçerseniz... Yürüyerek dahi gelirim...

Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #37 : 09 Ağustos 2011, 16:44:29 »
O kadarcık malzeme ben veririm sana ;)
Malzeme var canım olmaz mı ? :) Hele bi gelebilin de...
Çooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim  O:-)

nebil özköksal

• 79
  • Meslek: emekli
  • Yer: izmir
« Yanıtla #38 : 09 Ağustos 2011, 18:05:46 »
Ustalar müsade varsa bende gelebilirmiyim?

« Yanıtla #39 : 09 Ağustos 2011, 18:20:19 »
Amma yaptın şimdi Nebil bey :( senin müsadeye ihtiyacın mı var, etkinlik hepimizin.