Bıçak Sanatı - Forum

Toplaşma/Tanışma

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
Ynt: Toplaşma/Tanışma
« Yanıtla #120 : 15 Ağustos 2011, 01:30:00 »
Tarih uygun ve program çok güzel  :2up Alet, malzeme veya maddi olarak üstümüze düşen neler var, hazırlık aşamasında nasıl katkıda bulunabiliriz?

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #121 : 15 Ağustos 2011, 01:58:34 »
satmazsam  arabamla gelıcem..  150 kg lık bır arkadaşla  ;D
abi beni unuttun o arkadaşı tek nasıl yüklicen maazallah omzunu incitirsin

özgür abi bu satış değildir daha önce de bahsettiydim taner abi gelirse onla gelirim diye

karavana metodu bana uyar emre abi bulaşık konusuna felaket bi zaafım var :D
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #122 : 15 Ağustos 2011, 02:11:19 »
muğla,bodrum Kumbahçe Mah. Paşa Tarlası Cad
size yakınmı

http://ressim.net/8/upload/3610bc64.jpg

« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2011, 02:18:47 Gönderen: merttt9 »

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #123 : 15 Ağustos 2011, 02:17:53 »
muğla,bodrum Kumbahçe Mah. Paşa Tarlası Cad
size yakınmı
8 km  :)

Kipmen Sanat web sitesi

merttt9

• 1419
« Yanıtla #124 : 15 Ağustos 2011, 02:19:40 »
emre hocam aslında bu forumda en çok istekli benim
çünkü bana bunca şeyi öğreten herkesi görmek tanışmak isterim hatta sizlere bursanın en güzel kestane şekerinden getirmeyi düşünüyorum  :)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #125 : 15 Ağustos 2011, 02:30:49 »
Arkadaşlar tarihle oynayabilirsiniz, ortak payda yakalamaya çalışalım...

Eğer burda çadırda kalma durumu olacaksa arkadaşları uyarmalıyım, harbiden tuvalet yok bahçede, problem yaratabilir durum benden söylemesi, kamping fiyatlarını araştıracağım çadır isteyenlere, pansiyon seçeneğine göre ciddi ucuz olmalı...

Kumanya konusunda destek atıldığı sürece bizimkiler yemek yapmaktan gocunmazlar arkadaşlar, yılda bir bir araya geliyoruz, zahmeti olmaz bunun. Ancak illa ki bişeyler birlikte yapılır deniyorsa burada en mantıklı yemek mangal olayı gibi görünüyor, sonuçta yemek bahçe içinde yapılır ve yenir bu sayede. Çaykolikler için atölyede bir çaydanlık sürekli aktif tutulur, sorun diil. Herkes ne istiyorsa onu yiyip içebileceği, biraz piknik mantığında bir toplaşma olsun dilerim...

Bu etkinliğin asıl amacı tanışma toplaşma bence, atölye çalışmasını o kadar ö planda görmüyorum, belki bundan sonrakiler, ancak hepimiz için en önemlisi yüz yüze tanışmak. Tabii ki boş durmayız ama herkes tamamen özgür olsun meşgalesinde muhabbetinde isterim, isteyen bıçak yapsın isteyen kılıf, isteyen sadece oturup muhabbet etsin isteyen sadece dikilip izlesin...

Kipmen Sanat web sitesi

Berke Boyacı

« Yanıtla #126 : 15 Ağustos 2011, 03:18:19 »
Arkadaşlar tarihle oynayabilirsiniz, ortak payda yakalamaya çalışalım...

Eğer burda çadırda kalma durumu olacaksa arkadaşları uyarmalıyım, harbiden tuvalet yok bahçede, problem yaratabilir durum benden söylemesi, kamping fiyatlarını araştıracağım çadır isteyenlere, pansiyon seçeneğine göre ciddi ucuz olmalı...

Kumanya konusunda destek atıldığı sürece bizimkiler yemek yapmaktan gocunmazlar arkadaşlar, yılda bir bir araya geliyoruz, zahmeti olmaz bunun. Ancak illa ki bişeyler birlikte yapılır deniyorsa burada en mantıklı yemek mangal olayı gibi görünüyor, sonuçta yemek bahçe içinde yapılır ve yenir bu sayede. Çaykolikler için atölyede bir çaydanlık sürekli aktif tutulur, sorun diil. Herkes ne istiyorsa onu yiyip içebileceği, biraz piknik mantığında bir toplaşma olsun dilerim...

Bu etkinliğin asıl amacı tanışma toplaşma bence, atölye çalışmasını o kadar ö planda görmüyorum, belki bundan sonrakiler, ancak hepimiz için en önemlisi yüz yüze tanışmak. Tabii ki boş durmayız ama herkes tamamen özgür olsun meşgalesinde muhabbetinde isterim, isteyen bıçak yapsın isteyen kılıf, isteyen sadece oturup muhabbet etsin isteyen sadece dikilip izlesin...
Emre abi etrafta halka açık, paralı tuvaletlerden yokmu ?

merttt9

• 1419
« Yanıtla #127 : 15 Ağustos 2011, 03:57:28 »
berke cami wc si vardır
ama gece yarısı picamayla nasıl gidilir bilmem ilk denicez

Berke Boyacı

« Yanıtla #128 : 15 Ağustos 2011, 04:19:37 »
berke cami wc si vardır
Acaba emre abinin evin oralarda boş arazi falandamı yok  >:D

merttt9

• 1419
« Yanıtla #129 : 15 Ağustos 2011, 05:56:07 »
berke cami wc si vardır
beleşe getircen yani  :2up

Berke Boyacı

« Yanıtla #130 : 15 Ağustos 2011, 07:16:12 »
Biz ona doğal yollardan çözüm bulmaya çalışıyorum diyelim ;D

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #131 : 15 Ağustos 2011, 09:00:04 »
berke cami wc si vardır
inşaat varmış berke :) yada takma kafana en son çaktırmadan emre abilerin bahçeye çukur eşeriz :D o da farkettiğinde bizi gömer oraya kapatma derdi de kalmaz :D :D :D
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #132 : 15 Ağustos 2011, 10:48:16 »
ben büyük ihtimalle gelirim. her haftasonu bana uyar gibi geliyor. Özgür yani ben senin yanındayım. minübüs kiralama işinde de, oraya gitme işinde de vs... Tolga'nın da dediği gibi ön hazırlıklar için ne yapılacak, ne lazım, Emre lütfen söyle. geçen sefer biz böyle hazır kurulu sofraya oturduk, biraz da mahcubum yani...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #133 : 15 Ağustos 2011, 11:52:44 »
Pek ön hazırlık olmayacak arkadaşlar, dert etmeyiniz, sonuçta temalı bir etkinlik değil, ama kaotik de olmasın diye bir amaç belirleyelim diyerek bir tip bıçak yapma işini hedef belirleyelim.
Kalma işinde şöyle bişey var, burası ne de olsa bir köy, en yakın fasiliteler 400-500 metre ilerde, deniz kıyısında. Bu yüzden herkesin rahat olacağı bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu sabah bir pansiyon-kampingci ile konuştum, Ekim'de kapatıyorlarmış normalde, ne yemek ne de herhangi bir hizmet istemiyoruz sadece 5-10 kişi gelecek, kafalarını sokacak bir yerleri, çalışan bir tuvalet banyo olayı olsun yeter dedim, o zaman olur dedi, geceliği 20 YTL civarına yaparız dedi. Kişi başı mı oda başı mı anlamadım ama önemli değil, daha bile ucuza daha yakında düzgün bir imkanımız olacak gibi görünüyor. Sonuçta çalışacağız, yorulacağız, rahat bir yatak lazım herkese bence.

Herkes için zaten yol bir masraf, onun için diğer masrafları ne kadar düşük tutabilirsek o kadar iyi olacak. Topluca kumanya alımı yaparız Cumartesi, en azından tavuk budu, kanat, domates, peynir, ekmek, zeytin gibi genel geçer şeyler, topluca alıp hepimiz eşit bölüşürsek kişi başı 3-5 liraya tüm ihtiyaçları hallederiz.

Emin, eğer bir gün önceden gelebiliyorsan atölyeyi toplu çalışmaya hazırlık işine el atabilirsin  ;D (tercümesi temizlik, topluluk)  >:D
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2011, 11:55:53 Gönderen: emrekipmen »

Kipmen Sanat web sitesi

orhanbilgin

• 659
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #134 : 15 Ağustos 2011, 11:54:31 »
yahu kırıkkale'de olsam Ankara'dan bir kafile yapar gelirdik ne güzel eğlenceli olurdu. Mersin'den kimse yok mu yahu? olmadı otostopla yavaş yavaş gelirim :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #135 : 15 Ağustos 2011, 11:56:32 »
Pek ön hazırlık olmayacak arkadaşlar, dert etmeyiniz, sonuçta temalı bir etkinlik değil, ama kaotik de olmasın diye bir amaç belirleyelim diyerek bir tip bıçak yapma işini hedef belirleyelim.
Kalma işinde şöyle bişey var, burası ne de olsa bir köy, en yakın fasiliteler 400-500 metre ilerde, deniz kıyısında. Bu yüzden herkesin rahat olacağı bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu sabah bir pansiyon-kampingci ile konuştum, Ekim'de kapatıyorlarmış normalde, ne yemek ne de herhangi bir hizmet istemiyoruz sadece 5-10 kişi gelecek, kafalarını sokacak bir yerleri, çalışan bir tuvalet banyo olayı olsun yeter dedim, o zaman olur dedi, geceliği 20 YTL civarına yaparız dedi. Kişi başı mı oda başı mı anlamadım ama önemli değil, daha bile ucuza daha yakında düzgün bir imkanımız olacak gibi görünüyor. Sonuçta çalışacağız, yorulacağız, rahat bir yatak lazım herkese bence.

Herkes için zaten yol bir masraf, onun için diğer masrafları ne kadar düşük tutabilirsek o kadar iyi olacak. Emin, eğer bir gün önceden gelebiliyorsan atölyeyi toplu çalışmaya hazırlık işine el atabilirsin  ;D (tercümesi temizlik, topluluk)  >:D

benle gelecek arkadaşlar bir gün önceden gelebilirse bende birgün izin alabilirim ama cok çay içerim haberiniz ola
istanbul tayfası
özgür özdemir
emin albayrak
taner salar (sakarya )
ali               (sakarya )
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

zucchero

• -Bora-
  • 420
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #136 : 15 Ağustos 2011, 12:43:33 »
Ertesi gün Antalya'da olmam gerekecek ancak aksilik çıkmazsa aranıza katılıp herkesle tanışmak isterim. Ankara'dan gelecek olan var mı?

Bu arada eğer tarih kesin ise hanımdan izin alıp  ::) uçak biletini almayı düşünüyorum. (THY'de 29 TL olarak gözüküyor hala)
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2011, 12:52:20 Gönderen: zucchero »

merttt9

• 1419
« Yanıtla #137 : 15 Ağustos 2011, 12:58:34 »
arkadaşlar bursa muğla arası 541 Km
evin arabasını alabılırsem 1.2 motor km de 25 kuruş benzın ama uzun yolda 20 kurusda olabılır bılemıyorum
100-150 tl arası gidiş vede 100-150 tl arası dönüş yaksa 4 kişi 5 kişi rahat gider geliriz bilmiyorum kafam karışık
istanbuldan muğlaya giden araçlar en çok hangi il üzerinden gidiyor bilgisi olan varmı,rotaları hangi il üzerinden

http://ressim.net/8/upload/baaa3043.jpg

merttt9

• 1419
« Yanıtla #138 : 15 Ağustos 2011, 13:37:18 »
bursa muğla arası kamil kocta 55 tl bilet fiyatı  aslında araba ıle daha mantıklı gibi

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #139 : 15 Ağustos 2011, 15:00:15 »
bir gün erken gelmeye çalışırım elbette, neden olmasın:) bu arada eğer çok malzeme taşımayacaksak ve hava alanından sonrası çok meşakkatli değilse belki de en iyisi uçakla gitmek hala ne dersiniz?
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/