Pek ön hazırlık olmayacak arkadaşlar, dert etmeyiniz, sonuçta temalı bir etkinlik değil, ama kaotik de olmasın diye bir amaç belirleyelim diyerek bir tip bıçak yapma işini hedef belirleyelim.
Kalma işinde şöyle bişey var, burası ne de olsa bir köy, en yakın fasiliteler 400-500 metre ilerde, deniz kıyısında. Bu yüzden herkesin rahat olacağı bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu sabah bir pansiyon-kampingci ile konuştum, Ekim'de kapatıyorlarmış normalde, ne yemek ne de herhangi bir hizmet istemiyoruz sadece 5-10 kişi gelecek, kafalarını sokacak bir yerleri, çalışan bir tuvalet banyo olayı olsun yeter dedim, o zaman olur dedi, geceliği 20 YTL civarına yaparız dedi. Kişi başı mı oda başı mı anlamadım ama önemli değil, daha bile ucuza daha yakında düzgün bir imkanımız olacak gibi görünüyor. Sonuçta çalışacağız, yorulacağız, rahat bir yatak lazım herkese bence.
Herkes için zaten yol bir masraf, onun için diğer masrafları ne kadar düşük tutabilirsek o kadar iyi olacak. Topluca kumanya alımı yaparız Cumartesi, en azından tavuk budu, kanat, domates, peynir, ekmek, zeytin gibi genel geçer şeyler, topluca alıp hepimiz eşit bölüşürsek kişi başı 3-5 liraya tüm ihtiyaçları hallederiz.
Emin, eğer bir gün önceden gelebiliyorsan atölyeyi toplu çalışmaya hazırlık işine el atabilirsin

(tercümesi temizlik, topluluk)